Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Financial Times: «Κούρεμα» έως και 30% στις ελληνικές καταθέσεις - Λούκα Κατσέλη: Ανυπόστατο σενάριο και δημοσίευμα «εκ του πονηρού»

«Κούρεμα» έως και 30% στις καταθέσεις άνω των 8.000 ευρώ φέρονται να επεξεργάζονται τράπεζες στην Ελλάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times!

Η εφημερίδα επικαλείται τραπεζικούς κύκλους στην Αθήνα, αναφέρει πως οι Ελληνικές τράπεζες εξετάζουν «κούρεμα» των καταθέσεων κατά 30% από 8.000 και πάνω.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το σχέδιο αυτό θα εφαρμοστεί σε περίπτωση που συνεχιστεί η οικονομική «ασφυξία» και σε πρώτη φάση θα αφορά μια Ελληνική τράπεζα, την πιο αδύναμη από τις συστημικές…

Διέψευσε η Κατσέλη το δημοσίευμα σοκ των Financial Times

Για ανυπόστατο σενάριο και δημοσίευμα «εκ του πονηρού» έκανε λόγο η πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, Λούκα Κατσέλη σε μεταμεσονύκτια παρέμβασή της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, διαψεύδοντας τους Financial Times που παρουσίασαν ρεπορτάζ για κούρεμα στις καταθέσεις των ελληνικών τραπεζών.

Παράλληλα, η κ. Λούκα Κατσέλη υπογράμμισε πως: «εάν δεν λυθεί άμεσα το θέμα της πρόσθετης χρηματοδότησης (ELA), οι ελληνικές τράπεζες θα έχουν προβλήματα από τη Δευτέρα και μετά»



newsbeast.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *