Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Τρίτη 11/8 τα Ζωδια!


Γενικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης σε καλούν να ασχοληθείς με ότι αγαπάς και να διασκεδάσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο τονίζει περισσότερο τα οικογενειακά θέματα κι ίσως προκύψει μια ανησυχία ή μια αναστάτωση, η οποία όμως φαίνεται να είναι προσωρινή. Είναι καλή μέρα πάντως για να δεχθείς ή να κάνεις επισκέψεις.

Ερωτικά
Αυτό που κυνηγάς απομακρύνεται κι εκείνο που δεν σε ενδιαφέρει και τόσο έρχεται πιο... κοντά. Βιώνεις μάλλον κλασικές καταστάσεις για τα δεδομένα σου κι εκείνο που χρειάζεσαι είναι ένας καλύτερος συντονισμός με το... σύμπαν!


Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο σε κάνει πιο επικοινωνιακό/η και κατά την διάρκεια της ημέρας είναι πιθανόν να έχεις αυξημένες μετακινήσεις, όπως και επαφές με γνωστούς ή συγγενείς κι ακόμη να μάθεις πράγματα που σε ενδιαφέρουν. Την ίδια στιγμή, ο Άρης σε καλεί να αναλάβεις δράση και πρωτοβουλίες για μια οικογενειακή σου υπόθεση.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης σε καλούν να «ανοίξεις» συναισθηματικά, προσπερνώντας τους όποιους φόβους και τις ανασφάλειες σου. Αφέσου λοιπόν στην αγκαλιά του ανθρώπου που σε αγαπά και τον αγαπάς και τα υπόλοιπα θα γίνουν από μόνα τους.


Γενικά
Μια σχετική αστάθεια στα οικονομικά σου μπορεί να σε προβληματίσει αλλά τελικά φαίνεται πως όλα τακτοποιούνται. Εκεί που ίσως χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή είναι στις μετακινήσεις και τις εξωτερικές επαφές σου, αφού ο Άρης δείχνει... διατεθειμένος να σε εκνευρίσει πέραν του δέοντος ή να συμβάλλει σε ποικίλες εντάσεις.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η σίγουρα θα βρεις ανταπόκριση ακόμη και στον... δρόμο αλλά βέβαια οι τελικές αποφάσεις είναι δικές σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση πρότεινε στον/στην σύντροφο σου ένα ταξίδι, που μπορεί να σας μείνει αξέχαστο!


Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου, σε φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων, γι αυτό προσπάθησε να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα οικονομικά σου, όπου ο Άρης από τη μια πλευρά μπορεί να σε βάλει σε επιπλέον έξοδα, από την άλλη όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να κυνηγήσεις κάτι... καλό!

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση, μάλλον δυσκολεύεσαι να σταθεροποιήσεις τα συναισθήματα σου, με αποτέλεσμα να δίνεις στους άλλους την εντύπωση πως δεν ξέρεις τι θέλεις. Ηρέμησε κι ασχολήσου περισσότερο με τις ανάγκες του ανθρώπου που αγαπάς.


Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου σε ωθεί να αναλάβεις δράση και πρωτοβουλίες, ώστε να «πιάσεις» έναν μεγάλο στόχο κι αν είσαι... τυχερός/η θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο. Ενδέχεται όμως να σου δημιουργήσει και κάποια θέματα στην υγεία σου, που δεν είναι μεν τόσο σοβαρά όσο φαίνονται αλλά χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Ερωτικά
Αν είσαι ακόμη μόνος/η, πρόκειται μάλλον για... κατόρθωμα! Γεγονός είναι πως δεν σου λείπουν ούτε οι προτάσεις, ούτε οι προκλήσεις και το μόνο που μπορεί να εμποδίσει μια συναρπαστική εξέλιξη στην ζωή σου είναι η... άρνηση σου να συμμετέχεις σε αυτήν.


Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και σε ωθεί να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα που αφορούν είτε στους φίλους και τις φίλες σου, είτε σε μια συλλογική δραστηριότητα. Παράλληλα, ο Άρης μπορεί να συμβάλλει σε εντάσεις στην δουλειά σου αλλά και να σε οδηγήσει θέλοντας και μη στα... άδυτα του παρασκηνίου!

Ερωτικά
Τόσο ο Άρης, όσο και η Αφροδίτη σε ωθούν να «μπλεχτείς» σε καταστάσεις που θα μπορούσαν να θεωρηθούν και «παράνομες». Αν θέλεις πάντως να τα αποφύγεις όλα αυτά, μια καλή εναλλακτική είναι να ασχοληθείς με ανάλογες υποθέσεις... άλλων! 



Γενικά
Ο Άρης στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει στην δημιουργία μιας δυνατής νέας φιλίας αλλά και να σου... χαλάσει μια παλιά! Ακόμη σε καλεί να αφοσιωθείς με πάθος σε κάτι που πιστεύεις, εξαντλώντας κάθε πιθανότητα επιτυχίας. Παράλληλα η Σελήνη στον Καρκίνο σε βοηθά να θέσεις νέους στόχους αλλά και να έρθεις πιο κοντά με τους οικείους σου.

Ερωτικά
Οι διαθέσιμες επιλογές σου είναι... περισσότερες από μια αλλά φαίνεται να υπάρχει ένα «μπέρδεμα» ανάμεσα στις γνήσια ερωτικές επιλογές και τις φιλικές. Ίσως μάλιστα να βιώσεις και κάποιους... σχετικούς ανταγωνισμούς στο άμεσο περιβάλλον σου.


Γενικά
Πολλά από αυτά για τα οποία μέχρι πρότινος δεν ήθελες να εκδηλώνεις δημόσια το ενδιαφέρον σου, έχουν γίνει πλέον θέματα πρώτης γραμμής, κάτι που μπορεί μεν να συμβάλλει στην υλοποίησή τους αλλά παράλληλα να πολλαπλασιάσει και τις εντάσεις στην καθημερινότητα σου. Προσπάθησε να διοχετεύσεις την πλεονάζουσα ενέργεια του Άρη σε παραγωγικές δραστηριότητες.

Ερωτικά
Δείχνεις πρόθυμος/η να ζήσεις μεγάλες συγκινήσεις, από τους... εφτά ουρανούς μέχρι τα πατώματα! Μέσα σε αυτές βέβαια συμπεριλαμβάνεται και το παραδοσιακό παιχνίδι της ζήλειας, που φαίνεται ότι «θα πιάσει» και με το παραπάνω!


Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο τονίζει κάθε τι που σχετίζεται με τα οικονομικά σου, χωρίς όμως να διασφαλίζει και την σταθερότητα τους και εδώ είναι που χρειάζεσαι υπομονή και καθαρό μυαλό. Είτε πρόκειται για κάποιο «τάξιμο», είτε για μια έκτακτη υποχρέωση, η οποία ανατρέπει το πλάνο σου, απλά περίμενε μήπως τελικά έγινε... πολύ κακό για το τίποτα!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης σου... γνέφουν προκλητικά κι ίσως να είναι δύσκολο να αντισταθείς στα κελεύσματα τους. Μια γνήσια περιπέτεια μπορεί να ανανεώσει το ενδιαφέρον σου για τη ζωή, ιδιαίτερα αν ταξιδεύεις ή βρίσκεσαι σε διακοπές.


Γενικά
Μια αστάθεια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου μπορεί να σε προβληματίσει ως προς το κατά πόσον τελικά περιστοιχίζεσαι από άτομα επαρκή σε προσόντα ή ταλέντα. Όμως όλοι –ακόμη κι εσύ- έχουν τις αδυναμίες τους! Παράλληλα, ο Άρης σε ωθεί να ρισκάρεις πέραν του δέοντος σε ένα οικονομικό θέμα ή απλά να υπερασπίσεις τα κεκτημένα σου.

Ερωτικά
Αν αναζητάς την περιπέτεια οι ουρανοί... είναι μαζί σου! Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, τότε καλείσαι να «διαπραγματευτείς» κάποιες απαιτήσεις του/της συντρόφου σου που ίσως και να σου φαίνονται παράλογες ή άτοπες.


Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο ενδέχεται να δημιουργήσει μεταπτώσεις στην ψυχολογία σου ή ακόμη και μια ελαφριά αδιαθεσία, ικανή όμως να σε «ρίξει» πίσω. Φρόντισε περισσότερο την διατροφή σου και γενικά προσπάθησε να μην υπερβαίνεις τις αντοχές σου. Επιπλέον ενδέχεται να προκύψουν κάποιες ανατροπές στην δουλειά σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορείς να ζήσεις έναν μεγάλο έρωτα, με πάθος, υποσχέσεις, διεκδικήσεις και όλα εκείνα που συνθέτουν το κλασικό ερωτικό «παιχνίδι». Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, όλα αυτά ίσως να συνιστούν ένα... πρόβλημα!


Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα εξακολουθεί να εξυπηρετεί τις βλέψεις και τους στόχους σου. Εκεί που κανείς δεν σε περιμένει και δεν σε υπολογίζει, κάνεις τα «μαγικά» σου και κλέβεις τις εντυπώσεις μεταφορικά και... κυριολεκτικά. Αν τώρα κάποιοι σε πουν «σουπιά» και «σιγανοπαπαδιά»... σιγά τα αβγά! Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν;

Ερωτικά
Θαλασσινοί-κυματιστοί έρωτες, νησιώτικοι σκοποί: Να σ' αγαπώ ηντά 'θελα να 'χω φουρτούνα και μπελά... Χόρεψε με την καρδιά σου αλλά όχι στο... ταψί!



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *