Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Δήλωση Βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη για το σχέδιο Νόμου για κατάργηση του αφορολόγητου στις βουλευτικές αποζημιώσεις

Η πρόταση Νόμου που καταθέτει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση για την κατάργηση του αφορολόγητου βουλευτικών αποζημιώσεων και μειώσεις σε αποζημιώσεις Υπουργών, Διοικητών ΔΕΚΟ και Προέδρων Ανεξάρτητων Αρχών δείχνει τον τρόπο που αντιμετωπίζει η αριστερά την κοινωνική δικαιοσύνη και ισοπολιτεία. Την ίδια στιγμή που καταργείται το αφορολόγητο σε ευαίσθητες κατηγορίες πολιτών, όπως οι αγρότες, πρέπει και το πολιτικό σύστημα να συμμετέχει με τον ίδιο τουλάχιστον τρόπο σε αυτή την έκτακτη κατάσταση.

Στηρίζω το σχέδιο Νόμου θεωρώντας το σαν ένα βήμα για την αποκατάσταση της φθαρμένης από το παρελθόν αξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος, για την επανατοποθέτηση της αποστολής των βουλευτών, Υπουργών κλπ σαν εκπροσώπους ενός λαού που ταλαιπωρείται. Οφείλουμε όλοι να συμμετέχουμε στην αντιμετώπιση της έκτακτης συγκυρίας για τον λαό και την χώρα κατοχυρώνοντας τις αρχές της δημοκρατίας και ισοπολιτείας.



Γιάννης Σηφακης Βουλευτής Ν. Πέλλας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *