Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Δύο πρώην υπουργοί του Γιώργου Παπανδρέου στην κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου





Στην σύνθεση της νέας κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου υπάρχουν και δύο ονόματα που αποτελούν «έκπληξη», τα οποία μάλιστα προέρχονται και από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Και στο πρόσφατο παρελθόν είχαν διατελέσει μέλη της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο λόγος για την Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία εκλέχθηκε βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα (ήταν πρώτη στο ψηφοδέλτιο), ενώ το 2009 ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ της είχαν ανατεθεί καθήκοντα υφυπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.






Επίσης, ο Μάρκος Μπόλαρης (βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ – 4ος στο ψηφοδέλτιο) το 2009 είχε οριστεί υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, ενώ τον Ιούνιο του 2011 ορίσθηκε υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.







πηγή: iefimerida

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *