Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Αριδαία: Αποστολή τροφίμων, φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες στην Ειδομένη

Αγαπητοί φίλοι,

Την Κυριακή 27/9/15 θα γίνει για άλλη μια φορά αποστολή τροφίμων, φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες στην Ειδομένη. Θα φύγουμε από Αριδαία κατά τις 14:00μ.μ..
Με βάση την ενημέρωση από την κοινότητα Εθελοντές Κιλκίς - Θεσσαλονίκης για τους Σύριους Πρόσφυγες υπάρχει ανάγκη για τα εξής: 

1) Χυμούς ( ατομική συσκευασία)
2) ξηρά τροφή: φρυγανιές, κράκερς, μπισκότα, κρουασάν, κονσέρβες (όχι χοιρινό),
3) βρεφικά γάλατα, βρεφικές κρέμες έτοιμες σε γυάλινα βαζάκια, γάλα εβαπορέ σε μικρή συσκευασία, γάλατα μακράς διαρκείας, μπισκότα, κρουασάν, μπάρες δημητριακών, ξηροί καρποί,
4) μαρμελάδες
5) πλαστικές συσκευασίες τροφίμων με ενσωματωμένο καπάκι των 375ml, πλαστικά πιρούνια και κουταλάκια

Ξεκίνησαν οι βροχές και η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη για όσους βρίσκονται να περιμένουν. Χρειάζονται αδιάβροχα ή μαύρες μεγάλες πλαστικές σακούλες, οι οποίες χρησιμοποιούνται ως αδιάβροχα.

Όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει, θα συγκεντρώσουμε τα πράγματα την Κυριακή 10.00- 13.30 στο παλιό μαγαζί της Μπόσνα απέναντι από τη Vodafone ( Αθανασίου Διάκου 21).
 
 
*δημοσιεύτηκε στο προφίλ της Betty Bosna στο facebook

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *