Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου με ορίζοντα τετραετίας

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, στην Κουμουνδούρου. Υποδεχόμενος τον κ. Καμμένο, ο κ. Τσίπρας σχολίασε με χιουμοριστική διάθεση ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται, μετά από 7 μήνες, με τον πρόεδρο των Ανελ να συμπληρώνει στο ίδιο πνεύμα πως ελπίζει να είναι μετά από τέσσερα χρόνια πάλι.

Στον σύντομο διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες, ο κ. Τσίπρας τόνισε πως «το πιο σημαντικό είναι ότι τώρα έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε σε βάθος χρόνου».

"Έχουν διαψευστεί όσοι έφτιαξαν σχέδια επί χάρτου και σενάρια παρένθεσης", σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε ότι "απεδείχθη ότι η επιθυμία του ελληνικού λαού είναι να κάνουμε μια τομή με όσα συνέβησαν και να προχωρήσουμε μπροστά"."Τώρα έχουμε τη μεγάλη ευκαιρία με σταθερά βήματα και σε ένα βάθος τετραετίας να υλοποιήσουμε τη βασική μας δέσμευση που είναι να δώσουμε τον έντιμο αγώνα και να ματώσουμε αν χρειαστεί για να σταματήσει ο λαός μας να ματώνει άλλο", τόνισε.

Από την πλευρά του, ο κ. Καμμένος εξέφρασε την εκτίμηση του ότι "θα το πετύχουμε πολύ πιο σύντομα", καθώς όπως πρόσθεσε το βασικό είναι να έρθει η σταθερότητα. Τόνισε ότι άμα επιτευχθεί γρήγορα η σταθερότητα και έρθει η ελπίδα στον ελληνικό λαό, τα πράγματα θα είναι πιο γρήγορα απ' ό,τι τα περιμένουμε.

Kάλεσε ακόμη τους βουλευτές "να αντιληφθούν το μήνυμα του λαού για εθνική ομοψυχία" και να "στηρίξουν την κυβέρνηση αυτή".


news.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *