Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Μακεδονικός Έδεσσας - Ακρίτας Σωσάνδρας 1-1

Σε ένα ματς με δύο πολύ καλά στημένες άμυνες και μετρημένες φάσεις για τις δύο ομάδες ο Μακεδονικός Έδεσσας αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Ακρίτα Σωσάνδρας το Σάββατο στο Κλεισοχώρι.


Για ακόμα μια φορά ο Μακεδονικός ξεκίνησε με πάθος στον αγώνα και στο 16' από φανταστική κάθετη μπαλιά του Καλογιάννη ο Τζηκόπουλος έκανε το 1-0. Στο 24' τετ-ατέτ του Ρέτζια μέσα από την περιοχή εξουδετέρωσε ο Καρατζίδης. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι άσκησαν πίεση με σκοπό να ισοφαρίσουν αλλά δεν απείλησαν ιδιαίτερα μέχρι το 62' όταν μετά από λάθος έξω από την περιοχή του Μακεδονικού ο Δεμερτζόγλου έδωσε έτοιμο γκολ στον Στούπη Χ., ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ σε 1-1. Προς το τέλος του αγώνα ο Τζηκόπουλος δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι αφού δύο προσπάθειες που επιχείρησε από πλάγια θέση δεν βρήκαν στόχο. Ο Μακεδονικός κρατά άλλη μία καλή εμφάνιση, κόντρα σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου, άλλα ο τραυματισμός του Κετσιτζίδη στο γόνατο ενδέχεται να τον επηρεάσει στα επόμενα ματς.
Η διαιτησία των Καρυπίδη-Δεμερτζή Ν.-Γιάγκου ήταν καλή αλλά δημιούργησε άσκοπη ένταση στον αγώνα.

Μακεδονικός Έδεσσας (Πατετσίνης Αθ.): Γιόντης, Μίντσης, Καραγιάννης, Κιουρτζίδης Ν. (82' Μπουζούρης), Κιουρτζίδης Β., Κετσιτζίδης (42' Γέργης, λ.τ.), Καλογιάννης, Πέτκος, Προμογιάννης Δ.(65' Παπαδόπουλος), Ρέτζιας, Τζηκόπουλος.

Ακρίτας Σωσάνδρας (Δούμος): Καρατζίδης, Σαπουντζής Κ., Παρτσανάκης Π., Παρτσανάκης Α., Ευσταθίου (46' Δεμερτζόγλου), Σαπουντζής Σ., Δόσης, Καραγιαννίδης, Στούπης Π., Ρακιάρης (70' Ταραλίδης), Στούπης Χ. (81' Μήντσης).

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook! 


 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *