Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Συνεχίζεται το σίριαλ της Εξαπλατανιάδας...

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς το σίριαλ του Εξαπλατανιάδας με υποθέσεις του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου. 
 
Την προηγούμενη εβδομάδα στο πρωτοδικείο Έδεσσας ο πρώην Δήμαρχος Εξαπλατάνου Σταύρος Τουφεγγόπουλος αθωώθηκε όπως αναμενόταν για το αδίκημα της πλαστογραφίας σε πρακτικά του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου. Πρόκειται οφειλές δημοτών οι οποίες είχαν διαγραφεί με ομόφωνη απόφαση του τότε δημοτικού συμβουλίου αλλά κατά την εμφάνιση των πρακτικών είχαν προστεθεί νέα ονόματα. Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι συνεδρίασε εκ νέου το Δημοτικό συμβούλιο μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό και διορθώθηκε η απόφαση μετά τις αντιδράσεις και τις καταγγελίες από την τότε αντιπολίτευση του Παράσχου Τσάνταλη. 
 
Για αυτή την υπόθεση είχαν αθωωθεί στο παρελθόν η ιδιαίτερα του πρώην Δήμαρχου αλλά και της πρακτικογράφου σε δεύτερο βαθμό αφού στο πρώτο είχε κριθεί ένοχη. Με πρόταση του εισαγγελέα ο κος Τουφεγγόπουλος είχε παραπεμφθεί σε Δίκη καθώς κρίθηκε ύποπτος για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας. Κατά τα φαινόμενα λοιπόν η παραποίηση των πρακτικών έγινε αλλά δεν βρέθηκε ο ηθικός αυτουργός αυτής της υπόθεσης. Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι μετά την λήξη της Δίκης έγινε σοβαρό επεισόδιο έξω από τα δικαστήρια στην Έδεσσα μεταξύ του κου Τουφεγγόπουλου και κου Τσάνταλη καθώς λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια. 




εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ"

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *