Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ:Bαφύρας - Αιγινιακός 41-71

Με το επιβλητικότατο σκορ 41-71 κέρδισε ο Αιγινιακός τον Βαφύρα  για το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΜ των ανδρών.








Oι γηπεδούχοι έπαιξαν πολύ καλό και αποτελεσματικό μπάσκετ μόνο για ένα δεκάλεπτο, το πρώτο εκεί όπου το σκορ έκλεισε στο 14-15 και το θέαμα ως εκείνη τη στιγμή να προμηνύει πως θα βλέπαμε ένα φανταστικό παιχνίδι. Το 2ο δεκάλεπτο όμως ήταν καταδικαστικό για τον Βαφύρα. Τα ελεύθερα σουτ δεν μπήκαν και η νευρικότητα μεταφέρθηκε και στην άμυνα. Το επιμέρους 4-26 έκρινε την έκβαση του αγώνα από νωρίς. Σκορ ημιχρόνου 18-41.

Η ομάδα του Αιγινίου που απέδειξε για ποιο λόγο βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα είχε πολλές λύσεις για να κλειδώσει το παιχνίδι υπέρ της από νωρίς. Συνέχισε την αποτελεσματική άμυνα και στο τρίτο δεκάλεπτο ενώ με τα χέρια και τα πόδια πλέον λυμένα, απέδωσε εξίσου αποτελεσματικά και στην επίθεση. Βέβαια το αντίστροφο συνέβαινε στις τάξεις του Βαφύρα  όπου τα χέρια και τα πόδια εξακολουθούσαν να είναι βαριά, με αποτέλεσμα τα αμέτρητα άστοχα τελειώματα στην επίθεση και την αναποτελεσματική αμυντική προσπάθεια. Επιμέρους σκορ 3ου δεκαλέπτου 8-25 και η διαφορά να εκτινάσσεται στους 40 πόντους (σκορ παιχνιδιού 26-66). Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Ο coach Σαραπτσής χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του. Μάλιστα στον αγώνα χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά και ο δεκαπεντάχρονος Βασίλης Σαμαράς, ένας ακόμα αθλητής από τις ακαδημίες του Βαφύρα που παίρνει χρόνο στην ανδρική ομάδα φέτος. Το επιμέρους σκορ 15-5 και το παιχνίδι τελείωσε με την διαφορά στους 30 πόντους και το τελικό σκορ να γράφει 41-71.Την επόμενη αγωνιστική ο Βαφύρας ταξιδεύει στην Αριδαία ενώ ο Αιγινιακός στη Σκύδρα.



ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:1o 14-15,2o 18-41,3o 26-66,4o 41-71

ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ: (Σαραπτσής, Τσερνισώφ) Κουρκούτας 4, Χατζηιωακείμ 4, Καραμπατάκης 3 (1), Σαμαράς, Μαντζόλης, Μαρινόπουλος 1, Ζήσκας 5, Ραφαηλίδης 3 (1), Κουμπατσιάρης 2, Παπαδόπουλος 12 (3), Ανδριάς 7, Γεωργαντάς.

ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: (Λοτζανιώτης) Αργυρόπουλος 11 (1), Μωυσίδης 9 (3), Καραγιάννης 10 (3), Κιρκιντζώτης 2, Βαφόπουλος 15, Δαμαλής 7 (1), Παπαμιχαήλ 15 (1), Κολαξίδης 2, Παπουλίδης.









                                                                                                                       πηγή:basketball.vafiras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *