Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέου Εποπτικού Συμβουλίου από τον Λαογραφικό Όμιλο «ΟΙ ΑΛΜΩΠΕΣ»

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ «ΟΙ ΑΛΜΩΠΕΣ»

Ο Λαογραφικός Όμιλος «ΟΙ ΑΛΜΩΠΕΣ» κάνει γνωστό στα μέλη του συλλόγου ότι μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου που πήρε στη συνεδρίαση, που έγινε στα γραφεία του Συλλόγου στις 7-10-2015 θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέου Εποπτικού Συμβουλίου για την τριετία 2015-2018.

Οι εκλογές θα γίνουν στις 30 Νοεμβρίου 2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 6 μ.μ. έως 10 μ.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου. Μέλη του Συλλόγου θεωρούνται τα μέλη που συμμετέχουν στην χοροδιδασκαλία και είναι τακτοποιημένα οικονομικά, καθώς επίσης και τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και του Εποπτικού Συμβουλίου.
Αυτά τα μέλη έχουν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθε.
Αιτήσεις υποψηφιότητας για το Δ.Σ. και το Εποπτικό Συμβούλιο θα γίνονται δεκτές στα γραφεία του Συλλόγου έως τις 27 Νοεμβρίου 2015 ημέρα Παρασκευή.
Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως την παραπάνω ημερομηνία κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή τις ώρες διδασκαλίας χορού.


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

ΤΟΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *