Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

IALMOPIA LIVE: ΠΑΟΚ Αλμωπίας - ΑΓΕ Πιερίας 42-62. Δείτε το βίντεο του αγώνα [ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ]

Με ήττα συνέχισε και αυτή την αγωνιστική ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας, ο οποίος έχασε από νεανική ομάδα της Πιερίας με 42-62 στο κλειστό γήπεδο της Αριδαίας.


Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι με ζώνη άμυνα, κλείνοντας σωστά τους χώρους και με τον ΑΓΕ να απειλεί κυρίως με σουτ από την περιφέρεια. Το 1ο ημίχρονο τελείωσε με προβάδισμα 2π για τους φιλοξενούμενους (22-24). Το παιχνίδι κρίθηκε στο 4ο δεκάλεπτο, όταν η ομάδα της Πιερίας ανέβασε στροφές, πετυχαίνοντας 29 πόντους για το τελικό (42-62). Εξαιρετικοί για τους γηπεδούχους αν και τραυματίας ο Βαφείδης με 13π και ο Πέιος με την ενέργεια που έβγαλε σε άμυνα και επίθεση. Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρησαν οι Γιαμούζης 12π, Τζουνίδης 9π και ο Κελαδίτης 31π. Από τον ΠΑΟΚ απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι: Ουρτζάνης Παπαγεωργίου, Αμπατζιάδης, Αρβανιτάκης και Λιούγκας. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Κατερίνης η οποία στηρίζεται σε νέα παιδιά γεμάτα από ταλέντο.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Χατζηχαρίση - Καραμανλή.


Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook!



 


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1ο (11-9,) 2ο (22-24), 3ο (31-33), 4ο (42-62)


ΠΑΟΚ Αλμωπίας: Πέιος 4, Μπάτσος 8, Τσιαμτσίδης 6, Αβρααμ 6, Δελόγλου 2, Καλαϊτζής, Βαφείδης 13, Βαρδάρης 3.



Δείτε το βίντεο του αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia:






Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό του ialmopia:


































































ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *