Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Αλμωπίας Τσέμπης Φώντας: "Ευχαριστώ όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας!"

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΕΛΛΑΣ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ  ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 18/11/2015 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΕΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ Θ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Δ.ΜΠΙΝΟ, ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ Σ. ΑΒΡΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΜΕ. 
 
 

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, Η ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ! ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ?

Η Μεγαλειώδης αγροτική κινητοποίηση επισκιάστηκε από τον τραγικό θάνατο μιας Ελληνίδας αγρότισσας από τις Σέρρες η οποία στην προσπάθειά της να προσεγγίσει το λεωφορείο που θα μετέφερε στην Αθήνα τραυματίστηκε θανάσιμα από διερχόμενο αυτοκίνητο. Οφείλουμε να της αφιερώσουμε την χθεσινή εκδήλωση σαν ύστατο φόρο τιμής. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της από όλον τον αγροτικό κόσμο.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ    ΤΣΕΜΠΗΣ ΦΩΝΤΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *