Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015

Κάλεσμα για συνεργασία με επαγγελματίες της Αλμωπίας με αφορμή το 1ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Η Συντονιστική Επιτροπή του 1ου Χριστουγεννιάτικου Χωριού Δήμου Αλμωπίας, προτίθεται να συνεργαστεί με επαγγελματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στα παρακάτω αντικείμενα και ανά είδος:

1. Καφέ - σοκολάτα – ροφήματα.
2. Hot dog – κρύο σάντουιτς – αναψυκτικά – νερό.
3. Καραμελοειδή – ζαχαρωτά.
4. Γλυκά ζαχαροπλαστείου.
5. Μαλλί της γριάς.
6. Λουκουμάδες.
7. Φωτογράφο για το σπιτάκι του Αϊ Βασίλη.
8. Παιχνίδια – Χριστουγεννιάτικα είδη.


Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι δραστηριοποιούνται στα παραπάνω αντικείμενα και έχουν τη δυνατότητα έκδοσης νόμιμων παραστατικών να καταθέσουν σφραγισμένες προσφορές στη Συντονιστική Επιτροπή Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων Δήμου Αλμωπίας, την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου έως τις 12:00 στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Α στη διεύθυνση Κύπρου 32 (Πλατεία Λοχ. Σέτσκου).

Η διαδικασία θα είναι πλειοδοτική. Προτεραιότητα έχουν τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αλμωπίας ή δημότες του Δήμου Αλμωπίας. Βασική προϋπόθεση είναι η παροχή των προαναφερόμενων υπηρεσιών να γίνεται καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού (13 Δεκεμβρίου έως 10 Ιανουαρίου). Το Χωριό θα λειτουργεί από τις 10:00 π.μ έως το κλείσιμο της κάθε ημέρας. Τιμή εκκίνησης ορίζεται το ποσό των 250,00 ευρώ σε είδη αναγκαία για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, όπως αυτά θα καθοριστούν βάση των αναγκών του.


ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *