Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Παρουσία του Δημάρχου Αλμωπίας η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του «Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές»

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, κ. Χαράλαμπου Κασίμη, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2/11, η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του Σχεδίου διατοπικής συνεργασίας LEADER με τίτλο «Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές», στην αίθουσα συσκέψεων της Ειδικής Γραμματείας Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Το σχεδιασμό και την υλοποίηση της σημαντικής αυτής πρωτοβουλίας προβολής εκλεκτών προϊόντων και εδεσμάτων, από 55 δήμους της ελληνικής επικράτειας, έχει αναλάβει η εταιρία Αναπτυξιακή Πάρνωνα ΑΕ ΟΤΑ, την οποία εκπροσώπησαν στην εκδήλωση οι κκ. Μαρίνης Μπερέτσος, Διευθυντής της εταιρίας, και Σωτήριος Μπόλης, Σύμβουλος αναπτυξιακών δράσεων και Υπεύθυνος του έργου «Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές».

Στο σχέδιο αυτό συμμετέχει και ο Δήμος Αλμωπίας, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Μπίνο και κατά τη διάρκεια της παραπάνω εκδήλωσης υπέγραψε σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε και στην οποία συμμετείχε και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Χατζηγιαννίδης. Όπως δήλωσε ο κ. Μπίνος, «στοχεύουμε στην προβολή των τοπικών μας προϊόντων και προς αυτή την κατεύθυνση δεν αφήνουμε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη».


ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *