Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Έδεσσα: 3 εκ. Ευρώ χρωστούν οι Καταρράκτες!

Στο αστρονομικό ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ φαίνεται ότι κλείνει μαύρη τρύπα της Τουριστικής Α.Ε. που ως γνωστών διοικεί το Κέντρο Καταρρακτών. Σε αυτή την παραδοχή κατέληξε ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Δημητριάδης ο οποίος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και στον Δημοσιογράφο Χρήστο Δημητριάδη, αποκάλυψε πως σύμφωνα με τον εκκαθαριστή, το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ θα βγει από τον έλεγχο. Σαφώς και είναι ένα πολύ μεγάλο ποσό το οποίο προκαλεί πολλά ερωτηματικά για τον χρόνο που δημιουργήθηκε. 
 
Ακόμη προκαλεί έκδηλα ερωτήματα το πώς ο Δήμος Έδεσσας σε δεύτερο χρόνο και αφού γίνει καθολικός διάδοχος των χρεών, να μπορεί να τα πληρώσει. Θυμίζουμε ότι σε παλαιότερο δελτίο ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Σόντρας δήλωσε ότι το χρέος είναι γύρω στο 1,5 εκατομμύρια ευρώ ενώ η δική του διοίκηση δεν έχει αφήσει απλήρωτους υπαλλήλους παρά μόνο ένα χρέος στο ΙΚΑ ρυθμισμένο αξίας περίπου 270 χιλιάδων ευρώ. Από την άλλη οι καταγγελίες των εργαζομένων για κακοδιαχείριση είχαν φτάσει και στο Δημοτικό συμβούλιο όπου τότε είχαν κατηγορήσει και τη Δημοτική αρχή. Θυμίζουμε ότι τον Ιανουάριο του 2015 ψηφίστηκε από την Δημοτική αρχή να περάσουν τα χρέη στους Δημότες χωρίς να ψηφίσει η αντιπολίτευση ενώ στις ερωτήσεις για το συνολικό χρέος της εταιρίας ο κος Γιάννου είχε πει ότι πληρώνονται 10.000 το μήνα. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε που θα καταλήξει αυτή η υπόθεση την ίδια ώρα που οι εργαζόμενοι είναι στον αέρα από την πολιτική της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που αδυνατεί να νομοθετήσει την δυνατότητα να γίνουν Δημοτικοί υπάλληλοι. 
 



πηγη: meapopsi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *