Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Πυρκαγιά κατέστρεψε αποθήκη λίγο έξω από τη Γιαννιτσά

Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εξερράγη πυρκαγιά σε ισόγεια αποθήκη στην Αξιούπολη απέναντι από το κτίριο όπου στεγαζόταν παλαιότερα η λέσχη αξιωματικών της τοπικής φρουράς. Για την κατάσβεσή της έσπευσαν δύο οχήματα της ΠΥ Γουμένισσας, έξι πυροσβέστες ένα όχημα της ΠΥ Κιλκίς με τρείς πυροσβέστες καθώς επίσης ένα υδροφόρο όχημα του δήμου Παιονίας με δύο υπαλλήλους και ένα αγροτικός ελκυστήρας με πρόσθιο «κουβά».

Ύστερα από σύντονες προσπάθειες η πυρκαγιά κατάσβεση αφού κατέστρεψε ολοσχερώς την λαμαρινοσκεπή της αποθήκης και δύο οχήματα ένα μηχανοκίνητο σάρωθρο οδοστρώματος (σκούπα) και ένα ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένα δίπλα στο κτίριο. Επίσης κατέκαυσε 180 δεμάτια τριφυλιού τοποθετημένα στην αποθήκη. Δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός ούτε κινδύνευσε άνθρωπος. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το ανακριτικό γραφείο της ΠΥ Γουμένισσας.
πηγη: meapopsi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *