Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Κοσμάς Τσίναλης: "Ο Θόδωρον και το κοκκύμελον". Παραμύθι στην Ποντιακή διάλεκτο για μικρά και μεγάλα παιδιά!

Κοσμάς Τσίναλης:
 
Φίλες και φίλοι,
Μια προσπάθεια τριών χρόνων ακριβώς, έφτασε στο τέλος της!
 
Εδώ και δυο μέρες αξιώθηκα να κρατάω στα χέρια μου το πρώτο μου βιβλίο που φέρει τον τίτλο:

« Ο Θόδωρον και το κοκκύμελον»
Παραμύθι στην Ποντιακή διάλεκτο για μικρά και μεγάλα παιδιά.

Ήρωας του παραμυθιού είναι « Ο Θόδωρον» είνας μικρός παιδάς, που γονιδιακά ανακαλύπτει τις ρίζες του και αναφέρεται στη σύγχρονη εποχή.

Η έκδοση έγινε στον Εκδοτικό Οίκο « ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΙ» ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ και το βιβλίο συνοδεύεται από cd αφήγησης. 

Για την ολοκλήρωση αυτού του εγχειρήματος πολύτιμοι συμπαραστάτες μου που πίστεψαν σε αυτό ήταν και είναι η Σοφία Τσοπλακτσόγλου που έκανε την όμορφη εικονογράφηση , ο μαθητής μου Αϊνατζής Διογένης που είχε εξ ολοκλήρου την επιμέλεια του όμορφου cd (επιμέλεια εξωφύλλου, μελοποίηση, ηχογράφηση, λύρα, τραγούδι και αφήγηση) και τη γιαγιά Σοφία Αϊνατζή που είχε την υπομονή να αφηγηθεί το ρόλο της γιαγιάς. Το «ευχαριστώ» που εκφράζω δημόσια για αυτούς είναι λίγο!
 
 
 
Διογένης Αϊνατζής:
 
"Μια πολύ ωραία και πρωτότυπη ιδέα επιτέλους έγινε πραγματικότητα..! Μια πολύ όμορφη δημιουργία του κ. Κ.Τσίναλη , που με μεγάλη μου χαρά και ικανοποίηση έβαλα και γω το ''λιθαράκι'' μου , έτσι ώστε να πάρει σάρκα και οστά... Ένα πανέμορφο παραμύθι στην ποντιακή διάλεκτο για μικρά και μεγάλα παιδιά, συνοδευόμενο από CD , για όποιον προτιμά να το ακούσει αφού το διαβάσει... Εύχομαι καλοτάξιδο και πάντα επιτυχίες κ. Κοσμά Τσίναλη"

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *