Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Μαγειρεμάτων συνέχεια - απάντηση στο Γυψοχώρι από την Χαρά Ματεντζόγλου

Μετά από απάντηση που είδα ότι δημοσίευσε η Διοίκηση της ΑΣΠΙΔΑΣ Γυψοχωριου για το θέμα που μόνο εγώ είχα το ψυχικό σθένος να δημοσιεύσω σχετικά με τον αγώνα Γυψοχωρι-Ν.Μυλοτοπος όπου αγωνίστηκαν παίκτες με άλλα ονόματα με λίγα λόγια.



Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας" 


Δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να απαντήσω σε ένα δημοσίευμα που δεν έχει καν υπογραφή κάτω ονόματος απλά ένα ΔΣ Γυψοχωριου. Αλλά επειδή εγώ γράφω πάντα με την υπογραφή μου από κάτω και δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου και μπορεί να φοράω φούστα αλλα έχω περισσότερα ......από μερικούς άντρες . Ενημερώνω το φίλαθλο κόσμο ότι όλα όσα έγραψα είναι πέρα για πέρα αληθινά, απλά κάποιοι έχουν πολύ μεγάλη ''ομπρελα'' και τους καλύπτει και θέλουν να το περάσουν το θέμα έτσι...στα μουλωχτά... Μετά την δημοσιότητα που πήρε το θέμα και απ ότι είδα όλοι γνωρίζουν τα γεγονότα πριν καν τα δημοσιεύσω και αρκετές ομάδες είναι έτοιμες να προβούν σε ένσταση ακόμη και για την εγκυρότητα του αγώνα. Η ΕΠΣ Πελλας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της ώστε να μην έχουμε παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

Και όσο για το δημοσίευμα μου δε νομίζω να έθιξε σε κάποιο σημείο το Σωματείο του Γυψοχωρίου...αλλά όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται μάλλον.... Η ομάδα του Ν.Μυλοτοπου γιατί δεν θίχτηκε;;; να συνεχίσω μηπως;;;

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΙΝΟ





ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ







(Παρακατω η ανακοινωση-απαντηση του Γυψοχωριου)

Το Δ.Σ της Ασπίδας Γυψοχωρίου θα ήθελε να διαψεύσει το σχόλια με τίτλο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ της κ.Χαρά Ματεντζόγλου και θα ήθελε να διευκρινήσει τα γεγονότα του αγώνα.Η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Ν.Μυλοτόπου κατεύθασε στο γήπεδο με καθυστέρηση 20 λεπτών και αφού ο διαιτητής του αγώνα είχε ενημερώσει και τον αρχιδιαιτητή κ.Καρακελίδη ότι υπάρχει καθυστέρηση της φιλοξενούμενης ομάδας, όπως μας ενημέρωσε ο διαιτητής, μας είπε ότι ο κανονισμός λέει ότι μπορεί να περιμένει ακόμα ένα εύλογο χρονικό διάστημα ώσπου να εμφανιστεί η φιλοξενούμενη ομάδα.Πράγματι οι φιλοξενούμενοι ήρθαν και το παιχνίδι ξεκίνησε κανονικά.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε την δημοσιογράφο κ.Χαρά Ματεντζόγλου ότι από τη στιγμή που δεν ήταν στο γήπεδο να μην γράφει αναληθή γεγονότα και ακούει ότι της λένε κάποιοι τρίτοι οι οποίοι μονό το καλό της ομάδας μας δεν θέλουν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *