Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Ελπίδα Έδεσσας - Δόξα Μαυροβουνίου 1-1

ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ-ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ 1-1
ΔΙΚΑΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ-ΤΡΑΓΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Τον βαθμο της ισοπαλιας μοιραστηκαν Ελπιδα Εδεσσας και Δοξα Μαυροβουνιου στο κυριακατικο παιχνιδι στο Δημοτικο Σταδιο Εδεσσας αφου ο μεταξυ τους αγωνας τους βρηκε ισοπαλους με σκορ 1-1. 

Οι λιγοστοι φιλαθλοι που παρακολουθησαν το αγωνα δεν μπορουμε να πουμε οτι απολαυσαν και πλουσιο θεαμα αφου η αποδοση και των δυο ομαδων δεν ξεπερασε το μετριο.Ιδιως στο πρωτο μερος που θα το χαρακτηριζαμε περισσοτερο βαρετο χωρις καμια φαση να απειλει ουσιαστικα τα καρε καμιας ομαδος.

Στην επαναληψη και κυριως στο τελευταιο μισαωρο οπου επιτευχθηκαν και τα δυο τερματα εγιναν καποιες προσπαθειες δημιουργηθηκαν και μικροεντασεις μετξυ των παικτων πληρωνοντας το ''μαρμαρο'' η ομαδα του Μαυροβουνιιου που εμεινε με 10 παικτες μετα την αδικη αποβολη του Ουραν Σεχι.Συμβαν για το οποιο διαμαρτυρεται ο ροεδρος της ομαδος Τεο Δανιηλιδης και οχι μονο αφου οσοι παρακολουθησαν τον αγωνα δεν καταλαβαν καν τον λογο της δευτερης κιτρινης καρτας.
Οπως επισης και σε μια φαση στο πρωτο μερος οπου ο Ουρουτσι σε ανατροπη του τιμωρηθηκε με κιτρινη καρτα για θεατρο.. Τα σφυριγματα και οι συνεχομενες καρτες του διαιτητη αρνητικος παραγοντας του κατα τ αλλα ομαλου αγωνα με τον διαιτητη Γιαγκο και τον πρωτο βοηθο Μιχαλογλου να μην φτανουν ουτε στο μισο της βαθμολογιας για την διαιτησια τους. Τα πυρα γλυτωσε ο δευτερος βοηθος Παπαδοπουλος Κ.

Το σκορ ανοιξε για τους γηπεδουχους ο Νικος Τσατσε στο 65' για να ισοφαρισει στο 80' ο Ουραν Σεχι για την ομαδα του Μαυροβουνιου.

Ο προεδρος της Δοξας Μαυροβουνιου Τεο Δανιηλιδης και ο τεχνικος Γιωργος Κοκοζογλου ευχαριστουν ιδιαιτερα την ομαδα της Ελπιδας και ειδικοτερα τον Λεωνιδα Τουσια για το αψογο κλιμα φιλοξενιας.

Στην διακοπη του ημιχρονου πραγματοποιηθηκε και η κληρωση της λαχειοφορου αγορας με δωρο ενα ποδηλατο την κληρωση την οποια εκανε ο Δημαρχος Εδεσσας Δημητρης Γιαννου.

ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ (Βαιος Στεργιοπουλος) Τζηγκας Αδαμ Ροδοβιτης(80' Μουσολαρι) Σπαχος Βυρωζης Τσατσε Απαζογλου Δεληκωστας Βλαδικας(70' Χατζηγεωργιου) Δαφνης Ανδρεαδης((60' Τετζερης) 

ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ(Κοκοζογλου Γιωργος) Τουρατζιδης Γακης(83' Κλαψιδης) Παπαδοπουλος Μεγας Τουρατζιδης Σεχι Ουρουτσι Λεσι Ελεζι(83' Χατζηιωακειμιδη) Φωτιας(78' Αλμαλης) Μουρατιδης.

ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *