Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Δήμος Αλμωπίας: Πασχαλινές ευχές και δώρα στο δημοτικό σχολείο Σαρακηνών

Το Δημοτικό Σχολείο Σαρακηνών επισκέφθηκε ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α. και Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστο Γεωργίου. Εκεί τον υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Παπάς, ο Διευθυντής και Δάσκαλος κ. Σταύρος Σουλίδης και εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Ο στόχος της επίσκεψης ήταν συμβολικός αλλά και ουσιαστικός, καθώς μοιράστηκαν πασχαλινά δώρα και λαμπάδες στους μικρούς μαθητές, οι οποίοι κρατούν ζωντανό το σχολείο ενός ορεινού χωριού της Ακριτικής μας Αλμωπίας.Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με τον δάσκαλο, τους μαθητές και τους γονείς, ενώ ταυτόχρονα εισέπραξε πολλά παιδικά χαμόγελα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *