Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Γιάννης Σηφάκης: "Το Υπουργείο Υγείας αποφάσισε την προμήθεια αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Πέλλας μέσω του προγράμματος INTERREG ή του νέου ΕΣΠΑ"

Από το Υπουργείο Υγείας επισπεύδεται η τροποποίηση της πρότασης του Νοσοκομείου για ένταξη στο πρόγραμμα διασυνοριακής συνεργασίας Ελλάδας- ΠΓΔΜ 2014-2020 του έργου: «Σύστημα παραγωγής οξυγόνου στα Νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας» έτσι ώστε μέσω του προγράμματος INTERREG να αποκτηθεί σύγχρονος αξονικός τομογράφος από το Νοσοκομείο Πέλλας.

Αναμένεται η τελική ανακοίνωση όσον αφορά το θέμα αυτό αύριο Παρασκευή 22.04.2016 που λήγει η ημερομηνία κατάθεσης των φακέλων στο INTERREG.Σε όποια περίπτωση η ένταξη του αξονικού τομογράφου ( αν δεν προλάβει το Υπουργείο να τροποποιήσει την πρόταση του Νοσοκομείου μέχρι αύριο) θα γίνει στην επόμενη προκήρυξη προς το INTERREG τον Ιούνιο ή μέσω του ΕΣΠΑ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *