Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Νέα εποχή κι επίσημα στον Εδεσαϊκό - Πρωταθλητισμό ζήτησε ο νέος πρόεδρος Πέτρος Πασσαλής

Πραγματοποιήθηκε χθες στην Έδεσσα η γενική συνέλευση του Εδεσσαικού. 

Παρουσία 50 και πλέον τακτικών μελών η απερχόμενη διοίκηση του Μιχάλη Τζέπτιμπη παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό της χρονιάς, που εγκρίθηκε από το σώμα των μελών. Παράλληλα ευχαρίστησε τον κ.Σταυρόπουλο και τους συνεργάτες του για την αμέριστη συμπαράσταση όλα αυτά τα χρόνια. 
Ακολούθησαν οι παραιτήσεις των συμβούλων και παράλληλα η εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου. Όλα τα μέλη ομόφωνα ψήφισαν την πρόταση του νέου προέδρου Πέτρου Πασσαλή, ο οποίος πήρε και τον λόγο μέσα σε χειροκροτήματα. Στα πρώτα του λόγια και αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους δήλωσε πως νιώθει μεγάλη ευθύνη που θα υπηρετήσει το σύλλογο του Εδεσσαικού, ζήτησε ενότητα και συσπείρωση ενώ δεν απέφυγε να θέσει και τους στόχους της ομάδας που δεν είναι άλλοι από τον πρωταθλητισμό. 
Τον λόγο πήρε και ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, ο οποίος αφού συνεχάρη τον νέο πρόεδρο δήλωσε ότι θα στηρίξει όσο μπορεί από την πλευρά του την προσπάθεια για την επάνοδο της ομάδας μας στις εθνικές κατηγορίες. Μια νέα μέρα ξημέρωσε λοιπόν, με έναν άνεμο αισιοδοξίας να πνέει πλέον στην ομάδα του Εδεσσαικού.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο για τα επόμενα δύο χρόνια με πρόεδρο τον Πέτρο Πασσαλή θα αποτελείται από τους:

Βέττας Γιάννης
Δραγούμης Σωτήρης
Κανάνης Νίκος
Μάινος Βαγγέλης
Μαλουμίδης Κώστας
Μουμτζιδέλης Θωμάς
Ρυσάφης Αντώνης
Σεραφείμ Νίκος
Τζέπτιμπης Μιχάλης
Τρυφωνίδης Γιάννης
Αναπληρωματικά μέλη είναι
Ζαχαριάδης Ηλίας
Κούτας Λευτέρης
Νησιάγκας Λάζαρος
Πατετσίνης Θανάσης
Τσαούσης Χρήστος

Την Τρίτη 14/6 το βράδυ στα γραφεία του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί και το πρώτο διοικητικό συμβούλιο όπου και θα μοιραστούν οι ρόλοι και οι αρμοδιότητες του κάθε συμβούλου.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *