Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουπλή στο νομό Πέλλας - Υποσχέθηκε βοήθεια και συνεργασία για την έξοδο της Πέλλας από την συγκοινωνιακή απομόνωση

Κατά τη δεύτερη ημέρα της επίσκεψής του στο νομό Πέλλας, ο Υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουπλής τόνισε ότι η Πέλλα πρέπει να ξεφύγει από την συγκοινωνιακή απομόνωση και υποσχέθηκε να προωθήσει το θέμα της ολοκλήρωσης του οδικού άξονα προς Θεσσαλονίκη στον πρωθυπουργό.

Πραγματοποίησε πίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας ενώ παραχώρησε και συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ. Στην συνέντευξη παρευρέθη και ο διοικητής της 3ης υγειονομικής ΔΥΠΕ Γιώργος Κύρκος.

Αργότερα, εγκαινίασε έργα του Δήμου Έδεσσας σε Κλεισοχώρι και Έδεσσα, παρόντος και του βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη.

Ο Υπουργός αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης τονίζοντας ότι πέρασε η περίοδος της αβεβαιότητας και της σταθεροποίησης και αρχίζει η περίοδος της δίκαιης ανάπτυξης και της παραγωγικής ανασυγκρότησης. 

Υποσχέθηκε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση για την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη. Μίλησε για τους στόχους του Υπουργείου Εσωτερικών το επόμενο διάστημα, την κωδικοποίηση της νομοθεσίας, την ενοποίηση των μητρών που αφορούν τους πολίτες και την κάρτα πολίτη καθώς και την πρόταση συνταγματικής αναθεώρησης και αλλαγής του εκλογικού νόμου.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *