Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

EURO 2016: Ματς για όλα τα γούστα στο σημερινό πρόγραμμα του Euro (13/6)

Πρώτο ματς σήμερα για τους εν ενεργεία πρωταθλητές Ισπανούς - Πρεμιέρα στον ''όμιλο του θανάτου'', με το Βέλγιο - Ιταλία να κλέβει την παράσταση.

Επιμέλεια: ialmopia.gr Team


16:00
Stadium de Toulouse - Toulouse
ΙΣΠΑΝΙΑ - ΤΣΕΧΙΑ

Στη μάχη ρίχνονται σήμερα οι νικητές των δυο τελευταίων διοργανώσεων Ισπανοί και φυσικά οι προσδοκίες για την ομάδα του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε είναι για άλλη μια φορά υψηλές. Απέναντί τους οι Τσέχοι, που άφησαν εκτός Euro την Ολλανδία, και καθοδηγούμενοι από τις...παλιοσειρές Τσεχ, Ροζίτσκι και Πλάσιλ, θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη, εκμεταλλευόμενοι ίσως και το περίεργο κλίμα που υπάρχει στο στρατόπεδο της Φούρια Ρόχα, λόγω της εμπλοκής του γκολκίπερ Ντε Χεα σε υπόθεση βιασμού.


19:00
Stade de France - Saint Denis, Paris
ΙΡΛΑΝΔΙΑ - ΣΟΥΗΔΙΑ

Κάθε ματς στο οποίο αγωνίζεται ο πολύς Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς τραβά αυτόματα πάνω του τα βλέμματα και τα...κλικς όλων των φαν του ποδοσφαίρου. Στην τελευταία του εμφάνιση σε μεγάλη διοργάνωση με τη Σουηδία, ο (πρώην πια) σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν θέλει τη διάκριση που τόσο του λείπει σε διεθνές επίπεδο κι ελπίζει να το καταφέρει στη χώρα που τον φιλοξένησε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Αρχικό εμπόδιο στα σχέδιά του, η Ιρλανδία του Μάρτιν Ο'Νιλ, που θέλει να μεταφέρει στο γήπεδο το πείσμα και την αυταπάρνηση που έχουν οι Κέλτες σαν λαός.


22:00
Stade de Lyon - Lyon
ΒΕΛΓΙΟ - ΙΤΑΛΙΑ

Ίσως το παιχνίδι της πρώτης φάσης που περιμένουν με τη μεγαλύτερη ανυπομονησία οι φίλοι του ποδοσφαίρου. Η εκπληκτική φουρνιά των παικταράδων του Βελγίου απέναντι στην ομάδα - μόνιμο μυστήριο - Ιταλία. Η πληρότητα των Βορειοευρωπαίων από τη μέση και μπροστά προκαλεί ίλλιγγο, ενώ η ανανεωμένη Ιταλία βασίζεται στην εμπειρία των αμύντικών της και φυσικά στην παρουσία του τεράστιου Τζιανλουίτζι Μπουφόν κάτω από τα δοκάρια. Όπως και να χει, είναι το πρώτο μεγάλο ματς του Euro, και σίγουρα απόψε το βράδυ θα πάρουν φωτιά τα τηλέφωνα των ντελίβερι και τα μπλοκάκια των σερβιτόρων στις ταβέρνες!!


ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *