Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ






Αισίως τα δύο ΙΕΚ (ΕΔΕΣΣΑΣ & ΑΡΙΔΑΙΑΣ) αριθμούν συνολικά περί τους 350 σπουδαστές και απασχολούν πλέον πάνω από 100 ωρομίσθιους Εκπαιδευτές- Επιστήμονες Ελεύθερους Επαγγελματίες και Εμπειροτέχνες, ενώ συνεργαζόμαστε με πάνω από 40 τοπικούς προμηθευτές της περιοχής που μας στηρίζουν σε θέματα υποδομών, οργάνωσης και λειτουργίας και τους προτιμούμε αποδεικνύοντας ότι και η περιφερειακή αγορά έχει δυναμική αρκεί να την επιλέγουμε με προτεραιότητα.

Με πάνω από 70 σπουδαστές να τελούν σε καθεστώς Πρακτικής Άσκησης σε Φορείς και Επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, αισθανόμαστε την ευθύνη του ρόλου ενός εκπαιδευτικού οργανισμού που δίνει επαγγελματική διέξοδο σε νέες και νέους όλων των ηλικιών και όλων των κοινωνικών στρωμάτων.




Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ και του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Γιόρτσος Γεώργιος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *