Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Ηρεμία στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Κανονικά διεξάγεται η μετακίνηση προς και από την Τουρκία

Ηρεμία στα ελληνοτουρκικά χερσαία σύνορα. Άρση της απαγόρευσης εξόδου από την Τουρκία μέσω των τελωνειακών σταθμών Κήπων και Καστανέων Έβρου


Στην άρση της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα μέσω των ελληνοτουρκικών χερσαίων συνόρων προχώρησε η τουρκική κυβέρνηση.


Λίγες ώρες μετά την απόπειρα πραξικοπήματος από μερίδα στρατού στην Τουρκία, υπήρχε η δυνατότητα εισόδου στη γείτονα χώρα όχι όμως και εξόδου από αυτήν προς την Ελλάδα.

Αυτή τη στιγμή η μετακίνηση των ταξιδιωτών από και προς την Τουρκία μέσω των τελωνειακών σταθμών Κήπων και Καστανέων Έβρου διεξάγεται χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ωστόσο η κίνηση παραμένει μειωμένη συγκριτικά με τον αριθμό των διερχομένων οχημάτων κατά το προηγούμενο διάστημα της θερινής περιόδου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *