Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Επιστροφή Κληντσάρη στον Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟ

Ο Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την επιστροφή του Κληντσάρη Αναστάσιου(γεν. 1997) στις τάξεις της ομάδας μετά από ένα χρόνο απουσίας. Ο Κληντσάρης μετά την εμπειρία της περσινής χρονιάς στην Α2 με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων γυρίζει στην ομάδα που ανδρώθηκε προκειμένου να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια που γίνεται σε όλους τους τομείς.

Σε δήλωσή του αναφέρει: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα μετά από έναν χρόνο. Επιστρέφω σε γνώριμο περιβάλλον και αυτό σίγουρα έπαιξε το ρόλο του στο να λάβω τη συγκεκριμένη απόφαση. Πείστηκα από το πλάνο της νέας Διοίκησης σχετικά με την ανάπτυξη των νέων αθλητών και είμαι έτοιμος να συμβάλω στην πραγματοποίηση των στόχων που θα οριοθετήσει. Υπόσχομαι ότι θα δώσω το 100% προκειμένου ο σύλλογος να ανέβει επίπεδο αγωνιστικά».
 
 
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *