Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Δήμος Αλμωπίας: Συνεχίζεται η αρδευτική περίοδος

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΠΡΟΔΡΟΜΟ, ΛΑΓΚΑΔΙΑ, ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ, ΘΗΡΙΟΠΕΤΡΑ, ΠΙΠΕΡΙΑ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ, ΣΩΣΑΝΔΡΑ 

Συνεχίζεται η αρδευτική περίοδος και ο Δήμος Αλμωπίας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για να δίνει λύσεις με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο. Σε αυτά τα πλαίσια, πραγματοποιούνται συντηρήσεις αρδευτικών γεωτρήσεων στις εξής Τοπικές Κοινότητες: 

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ: Εγκατάσταση και δημιουργία υποδομών για τη νέα γεώτρηση, η οποία παρότι υπήρχε δέκα χρόνια δεν λειτούργησε ποτέ (αναμένεται σύνδεση από τη ΔΕΗ) ΛΑΓΚΑΔΙΑ: Τοποθέτηση καινούριας αντλίας ΘΗΡΙΟΠΕΤΡΑ: Περιέλιξη καμένου κινητήρα ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ: Επισκευή κινητήρα στη θέση «Τριπιλάκι» Τοποθέτηση καινούριας αντλίας στη θέση «Μαύρη Γέφυρα» ΠΙΠΕΡΙΑ: Επισκευή κινητήρα στο Μικροχώρι ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Περιέλιξη καμένου κινητήρα στη θέση «Κάτω Μπέλιτσα» ΣΩΣΑΝΔΡΑ: Επισκευή καμένης πομώνας 

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση: «Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό των αγροτών μας αυτή τη δύσκολη περίοδο της άρδευσης. Προσπαθούμε καθημερινά να δίνουμε άμεσες λύσεις σε όλα τα ζητήματα που προκύπτουν. Έχουμε ανταποκριθεί σε δεκάδες αιτήματα με όπλο μας τον σωστό προγραμματισμό και τη σκληρή δουλειά».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *