Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Έρχεται κύμα κακοκαιρίας - Με τσουχτερό κρύο η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη αλλά και οι μαθητικές παρελάσεις σε όλη την Ελλάδα για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου θα γίνουν με τσουχτερό κρύο (η θερμοκρασία θα πέσει 5 με 7 βαθμούς!), βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους!


Όλα αυτά τουλάχιστον προβλέπει το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (26.10.2016) η ΕΜΥ.

Εδώ και μέρες οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν για επιδείνωση του καιρού το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Και δυστυχώς για όσους προγραμματίζουν να εκμεταλλευθούν το γεγονός πως η εθνική επέτειος «πέφτει» Παρασκευή και δημιουργείται... τριήμερο, οι προβλέψεις επιβεβαιώνονται από το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, η επιδείνωση του καιρού θα ξεκινήσει από αύριο το απόγευμα (17.10.2016) και η κακοκαιρία θα διαρκέσει μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής (28.10.2016)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *