Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Η ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΛΜΩΠΟΥ απέκτησε το δικό της χώρο! [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα για τη Λέσχη Φίλων Αλμωπού που απέκτησε το δικό της χώρο στο κέντρο της Αριδαίας με σκοπό την συσπείρωση του φίλαθλου κόσμου της αλμωπίας γύρω από την ομάδα, την πραγματοποίηση συναντήσεων των μελών της λέσχης άλλα και όλων των φίλων της ομάδας ώστε να ενημερώνονται για της δραστηριότητες του Αλμωπού και της Λέσχης. 

Το τελευταίο δεκαήμερο, τα νέα γραφεία άνοιξαν για πρώτη φορά ώστε να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Δ.Σ της Λέσχης, ενώ στο προσεχές διάστημα θα γίνουν και τα επίσημα εγκαίνια του νέου χώρου, καθώς απομένουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί. Στη Λέσχη Φίλων Αλμωπού θα γίνει προσπάθεια να συγκεντρωθεί έντυπο υλικό από την ιστορία της ομάδας μας και θα διατίθενται αυθεντικά προϊόντα (μπλούζες, καπέλα, κασκόλ ημερολόγια κ.λπ) του Αλμωπού. Επίσης, το Δ.Σ της Λέσχης θα δώσει προτεραιότητα σε κοινωνικές δράσεις που θα προβάλλουν την έμπρακτη αφοσίωση της ομάδας στην πόλη. Καλούμε λοιπόν όλους τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια. 

Ο νέος χώρος βρίσκεται στην οδό Κύπρου και θα είναι ανοιχτός για το κοινό τις καθημερινές ΔΕΥ-ΠΑΡ 18:00-20:00 και τις Κυριακές πριν από τους εντός έδρας αγώνες του Αλμωπού. Mπορείτε επίσης να επικοινωνείτε μαζί μας και να ενημερώνεστε μέσω της σελίδας μας στο https://www.facebook.com/almoposmembers/






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *