Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Ανάδειξη των σπηλαίων στα Λουτρά Πόζαρ

Τον Δήμο Αλμωπίας επισκέφθηκε κλιμάκιο της Εφορείας Παλαιοανθρωπολογίας – Σπηλαιολογίας Βόρειας Ελλάδας. Εκεί πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο. Στόχος της επίσκεψης ήταν να συζητηθούν ζητήματα που αφορούν στις δυνατότητες ανάδειξης των σπηλαίων που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή των Λουτρών. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε επιτόπια επίσκεψη του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου, του Διευθυντή των Λουτρών κ. Χρήστου Δήμτση και των αρχαιολόγων υπεύθυνων για τα σπήλαια στο Σπηλαιοβάραθρο των Λουτρών και στο σπήλαιο «Αποθήκη Ανταρτών». 

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση: «Η περιοχή μας έχει πολλές δυνατότητες ανάπτυξης και οφείλουμε να αξιοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες. Το σπηλαιοβάραθρο των Λουτρών παραμένει τα τελευταία χρόνια κλειστό και αυτό είναι ιδιαίτερα στενάχωρο. Γι’ αυτό το λόγο εντάξαμε ήδη σχετική μελέτη, ώστε να λειτουργήσει ξανά και να αποτελεί έναν επισκέψιμο χώρο που θα κερδίζει το ενδιαφέρον των τουριστών».


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *