Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

«Χώρισαν» Καπουσούζης - Αλμωπός, δοκιμάζει Σερασκέρη

Μια μέρα μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Αβραμίδη, από τον Αλμωπό Αριδαίας αποχώρησε ακόμα ένας παίκτης, ο Κώστας Καπουσούζης, σύμφωνα με δημοσίευμα της «ARENA PRESS».

Ο υψηλόσωμος φορ ζήτησε να μείνει ελεύθερος για προσωπικούς λόγους και το αίτημά του έγινε δεκτό. Πλέον, αυξάνονται οι ανάγκες ενίσχυσης (αναζητήσεις για αριστερό μπακ, στόπερ, «εξάρι» και εξτρέμ) και με την επιστροφή του προέδρου Κώστα Γάτσου από το εξωτερικό αύριο, θα γίνει κρίσιμη σύσκεψη με τον προπονητή, Γιώργο Τυριακίδη.

Ήδη η ομάδα της Πέλλας τσεκάρει στις προπονήσεις τον 24χρονο μεσοαμυντικό, Χρήστο Σερασκέρη, με θητεία σε Μακροχώρι, Λευκάδια, Εθνικό Μαλγάρων και Νηρέα Βέροιας. Για τον αγώνα με το Νέστο στη Χρυσούπολη, θα λείψει μόνο ο τιμωρημένος Μουρατίδης, ενώ γυρνούν οι Παπαζούδης και Δεληχατζής. 


Επιμέλεια: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ | ARENA PRESS
 
 
 
 
https://www.winall24.gr/click.php?ac=23569382
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *