Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

IALMOPIA ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το εξώφυλλο της πρώτης ποιητικής συλλογής του Ευάγγελου Τσαβδάρη με τίτλο ''Με πλοίο δίχως πόδια, Ψυχή δίχως κατάρτια'' (ΕΙΚΟΝΑ)

Οι τακτικοί αναγνώστες της στήλης της ποίησης εδώ στο ialmopia.gr, γνωρίζουν καλά το ταλέντο και την αστείρευτη δημιουργικότητα του συντοπίτη μας ποιητή Ευάγγελου Τσαβδάρη.


Ποιήματα γεμάτα λόγια που χτυπούν κατευθείαν στην καρδιά και το μυαλό του αναγνώστη, που ζωντανεύουν εικόνες και συναισθήματα, που ξυπνούν θύμησες και βιώματα στον καθένα από εμάς, μια παρακαταθήκη του εκπαιδευτικού και ποιητή από τη Δωροθέα Αλμωπίας σε αυτούς που αγαπούν την τέχνη του ποιητικού λόγου.


Εμείς οι συντάκτες του ialmopia, έχοντας οικοδομήσει μια σχέση εμπιστοσύνης κι αλληλοσεβασμού με τον ποιητή, μόνο έκπληξη δε νοιώσαμε στο άκουσμα της είδησης ότι ο Ευάγγελος εκδίδει την πρώτη ποιητική συλλογή του. Νομοτελειακά, ήταν αναμενόμενο αυτή η σπουδαία ποιητική πένα να ξεπεράσει τα στενά όρια της Αλμωπίας και της Βορείου Ελλάδος, και να δείξει το ταλέντο της σε όλη την ελληνική επικράτεια.


Είμαστε ευγνώμονες απέναντι στον Ευάγγελο Τσαβδάρη, γιατί με την απαράμιλλη γραφή του και το ήθος που τον διακρίνει, τιμά με την ''παρουσία'' του την ιστοσελίδα μας και την προσπάθεια που κάνουμε στον ενημερωτικό χώρο του νομού Πέλλας. Αν από την πλευρά μας βάλαμε έστω κι έναν μικρό λίθο στο να γνωρίσουν περισσότεροι άνθρωποι τον ποιητή Τσαβδάρη, τότε νοιώθουμε εξαιρετικά υπερήφανοι κι ευτυχείς.


Ο Ευάγγελος μοιράζεται μαζί μας και με τους αναγνώστες του ialmopia, σε αποκλειστικότητα, το εξώφυλλο της ποιητικής του συλλογής με τίτλο ''Με πλοίο δίχως πόδια, Ψυχή δίχως κατάρτια''.





















Φίλε και συνοδοιπόρε Βαγγέλη, σου ευχόμαστε ολόψυχα να είναι αυτή η συλλογή το θεμέλιο μιας λαμπρής σταδιοδρομίας στα ποιητικά μονοπάτια του τόπου μας. Το αξίζεις και το δικαιούσαι.


Οι ποιητικές συλλογές του Ευάγγελου Τσαβδάρη - Με πλοίο δίχως πόδια, Ψυχή δίχως κατάρτια - και της Βάσως Ρουμελή - Το δάκρυ του Νόστου -, θα παρουσιαστούν στο κοινό το προσεχές Σάββατο, 8 Οκτωβρίου στις 6:30 μ.μ., σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση στο Polis Art Cafe, στο Αίθριο της Στοάς του Βιβλίου, στην Αθήνα, υπό την αιγίδα των εκδόσεων Ινφογνώμων. 




Πολλά συγχαρητήρια στους δύο εξαιρετικούς συντοπίτες ποιητές!


ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *