Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Παρουσίασε την πρώτη του ποιητική συλλογή "Με πλοίο δίχως πόδια, ψυχή χωρίς κατάρτια" ο συντοπίτης μας Ευάγγελος Τσαβδάρης [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Παρουσίασε την πρώτη του ποιητική συλλογή "Με πλοίο δίχως πόδια, ψυχή χωρίς κατάρτια"  στην Αθήνα, ο συντοπίτης μας ποιητής Ευάγγελος Τσαβδάρης.




Ευάγγελος Τσαβδάρης: Με τις υποχρεώσεις μου αυτές τις τρεις μερες, εδω στην Αθήνα, δεν πρόλαβα να απαντήσω, ενω ηθελα να ευχαριστήσω τον καθε ενα απο όλους σας ξεχωριστά. Σας ευχαριστώ. Θα επισπεύσω την παρουσίαση, στην Αριδαία. Το βιβλιο μπορείτε να το αποκτήσετε απο την ιστοσελίδα των εκδόσεων Ινφογνωμων, και απο ολα τα βιβλιοπωλεία.




Ελίνα Κωστελίδου:

"Βαγγέλη μου συγχαρητήρια και καλοτάξιδο το βιβλίο σου!! Χαίρομαι πολύ για σένα που μετά από 10 χρόνια βλέπεις το έργο σου τυπωμένο! Συνέχισε να γράφεις και να μας ταξιδευεις μέσα από τους στίχους σου!"





Καλοτάξιδο Βαγγέλη! 
ialmopia.gr



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *