Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

3oς Νυχτερινός Δρόμος του Νερού Έδεσσας - Δηλώσεις Συμμετοχής

3oς Νυχτερινός Δρόμος του Νερού Έδεσσας, Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 Στην Έδεσσα, την πρωτεύουσα του Ν.Πέλλας με 3000 χρόνια αδιάκοπης ιστορίας. Ώρα εκκίνησης : 7μμ Έδεσσα, Μικροί Καταρράκτες Έδεσσας

Ο Σύλλογος Βετεράνων αθλητών στίβου Έδεσσας, σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΔΕ Έδεσσας και φορείς Εθελοντών υπό την αιγίδα του Δήμου Έδεσσας διοργανώνουν τον 3ο Νυχτερινό Δρόμο του Νερού Έδεσσας, 5196 μ, (με εκκίνηση και τερματισμό το πάρκο Μικρών Καταρρακτών Έδεσσας. Ο αγώνας θα γίνει σε μια πανέμορφη παραποτάμια διαδρομή, πάντα δίπλα στο νερό του ποταμού Εδεσσαίου στην πόλη του νερού και των Καταρρακτών.

Ο αγώνας είναι μια ευκαιρία ανάδειξης των νέων διαδρομών που με τον εξαιρετικό φωτισμό αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία για τρέξιμο λίγο πριν την μεγαλύτερη γιορτή της πόλης, στις 18 Οκτωβρίου. Η μικρή διαδρομή εντός πόλης είναι μια ευκαιρία να συμμετέχουν όλοι μικροί και μεγάλοι είτε ως αγωνιζόμενοι είτε ως εθελοντές. Η διαδρομή φιλοδοξεί να ενταχθεί στο επίσημο καλεντάρι νυχτερινών διαδρομών πόλης μιας και η φυσική ομορφιά της Έδεσσας στις προτεινόμενες διαδρομές αποτελεί εμπειρία ζωής.




Δηλώσεις Συμμετοχής

http://www.edessacity.gr/civilization/routes-water_night_route/index.htm

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *