Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Γ. Κετικίδης: "Με παρέμβαση μας ο Δήμος Αλμωπίας τέθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης"

Στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης για απουσία του Δήμου κατά τα έντονα καιρικά φαινόμενα, απάντησε κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Γιάννης Κετικίδης.
Όπως τόνισε ο ίδιος έγιναν πολλά και δυσάρεστα προβλήματα σε όλη την Ελλάδα. Ο Δήμος Αλμωπίας έκανε όλες εκείνες τις προσπάθειες στον ορεινό όγκο όπου δεν υπήρξε ούτε μια καταστροφή. Πάντως οι ζημιές έχουν καταγραφεί και αυτές σε λίγο καιρό θα επιδιορθωθούν. Θα πρέπει εκ νέου να αξιολογηθούν έργα στις γέφυρες και στις κοίτες των ποταμών. Τέλος κατέληξε ότι με ενέργειες της αρμόδιας αντιδημαρχίας ύστερα από εντολή του Δημάρχου έγιναν οι κατάλληλες ενέργειες ώστε ο Δήμος Αλμωπίας να κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. 
απο το Meapopsi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *