Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Δ. Ασβεστόπουλος: "Μεταφέρουμε τους προβληματισμούς των δημοτών"

Επικριτικός ήταν ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Ασβεστόπουλος στις δηλώσεις του Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου στο Δημοτικό συμβούλιο. 
 
Όπως τόνισε ο συνδυασμός του μεταφέρει τους προβληματισμούς των πολιτών για το έργο της αποχέτευσης ενώ κάλεσε τον εργολάβο να είναι ποιο προσεκτικός. Ακόμη ζήτησε να γίνει παρέμβαση στο ποτάμι της Μηλιάς. Ακόμη αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι πολίτες δεν παίρνουν απαντήσεις από τις υπηρεσίες του Δήμου όταν καταθέτουν ερωτήματα. Ακόμη ζήτησε από την τεχνική υπηρεσία να προβεί σε επέκταση του ηλεκτροφωτισμού στον Εξαπλάτανο για άλλο δυο χιλιόμετρα καθώς υπάρχουν πολλά προβλήματα εκεί και πρότεινε να αφαιρεθούν λάμπες, προβολείς και φωτιστικά από τις αυλές που ανήκουν στο Δήμο ώστε να γίνει οικονομία αλλά και εξοικονόμηση υλικών. 
 
 
 
από το Meapopsi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *