Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Δ. Μπίνος: "Η Αριδαία γίνεται Ευρωπαϊκή πόλη"

Στο δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας ενημέρωσε για τα τεκταινόμενα ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος ο οποίος αναφέρθηκε αρχικά στην επίσκεψη του Προέδρου της Σερβίας και του Προέδρου των Σέρβων της Βοσνίας στο Σέρβικο μνημείο στο βουνό Βόρρας. 
 
Ο Δήμαρχος τόνισε ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι έρθουν Σέρβοι Τουρίστες στην Αλμωπίας αλλά και Γάλλοι καθώς υπάρχουν αρκετά μνημεία στα όρια του Δήμου και τα οποία θα πρέπει να αναδειχθούν καταλλήλως αφού πρώτα συντηρηθούν. Ακόμη το αμέσως επόμενο διάστημα θα υλοποιηθούν ύστερα από σχεδιασμό πολλά και σημαντικά έργα στο οδικό δίκτυο της περιοχής ενώ ανακοίνωσε πως στην Ανατολική Αλμωπία έχουν γίνει το 80% των παρεμβάσεων που είχαν σχεδιαστεί. Αναφορικά με το έργο της αποχέτευσης τόνισε ότι γίνεται προσπάθεια από την δημοτική αρχή να περιοριστούν τα προβλήματα και ότι η αντιπολίτευση αφού πλέον δεν μπορεί να χτυπήσει την Δημοτική αρχή χτυπά τα ίδια τα έργα χωρίς να βρίσκει ανταπόκριση από τους πολίτες που γνωρίζουν ότι η όποια ταλαιπωρία και αν υφίστανται ωχριά μπροστά στα ευεργετήματα που θα δώσει το έργο σε επίπεδο υγείας και περιβάλλοντος. 
 
Η Αλμωπία τόνισε ότι γίνεται Ευρωπαϊκή πόλη. Τέλος ανακοίνωσε ότι η κατασκευή του Βιολογικού αλλά και η ανάδειξη των ποταμιών της Αριδαίας που έχουν σκεπαστεί είναι στις άμεσες προτεραιότητες της Δημοτικής αρχής. 




από το meapopsi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *