Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Διασταύρωσαν τα ξίφη τους Δόξα Μελισσίου - Μ.Αλ. Αρσανίου 1-1

ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ-Μ.ΑΛ.ΑΡΣΕΝΙΟΥ 1-1

''Διασταυρωσαν τα ξιφη τους και μοιραστυηκαν την ισοπαλια.''


Ισοπαλο εληξε τελικα το κυριακατικο παιχνιδι στο Μελισσι οπου η τοπικη Δοξα αντιμετωπισε την γνωριμη γι αυτην απο το περσινο πρωταθλημα της Α κατηγοριας ομαδα του Ασρενιου.

Και οι δυο ομαδες εχοντας αναγκη τους βαθμους γαι την σωτηρια τους αντιμετωπιζοντας η καθε μια τα προβληματα της αγωνιστηκαν πολυ δυνατα απο την αρχη του παιχνιδιου με πολυ επικινδυνες φασεις στα καρε των 2 ομαδων εικονα που δεν αντιπροσωπευει το χαμηλο σκορ του αγωνα. Οι γηπεδουχοι παικτες του Σακη Δημτσουδη εχοντας την υπεροχη και στην κατοχη της μπαλας και στις ευκαιριες καταφεραν να προηγηθουν στο 63' με τον Λεντι Ουρουτσι να αιφνιδιαζει τον υψηλοσωμο γκολκηπερ του Αρσενιου Καισιδη με ενα σουτ βολιδα απο μακρια και αν στελνει την μπαλα στα διχτυα ανοιγοντας το σκορ 1-0. Και ενω ολα εδειχναν πως ταυτο θα ηταν το αποτελεσμα του αγωνα μια ευστοχη εκτελεση φαουλ του εμπειρου Θοδωρου Καραφουλιδη απο πλαγια εφερε το παιχνιδι στα ισα του και ετσι η οαδα του Αρσενιου καταφερε να αποσπασει τον πολυτιμο βαθμο της ισοπαλιας. οι γηπεδουχοι εξεφρασαν τα παραπονα τους γαι την διαιτησια και κυριως γαι τον εποπτη Μιλτση για την φαση του γκολ.Οι γηπεδουχοι ειχαν πολυ καλες στιγμες με τον εμπειρο Πετρο Μαμμη στο 11' οταν σε τετ ατ τετ με τον πορτιερο του Αρσενιου ο τελευταιος μπλοκαρε δυσκολα την μπαλα.και στο 38' σε παρομοια φαση ο Καισιδης κρατησε το μηδεν στα διχτυα του.Στο 80 ΄και παλι ο Μαμμης εγινε επικινδυνος μεσα απο την περιοχη με κεφαλια που εδιωξε δυσκολα πανω απο τα δοκαρια ο Καισιδης.. . Οι φιλοξενουμενοι ειχαν κορυφαια ευκαιρια να ανοιξουν το σκορ με τον μαχιμο Μακη Καρυπιδη στο 7' λεπτο.Ο ιδιος παικτης διαμαρτυρηθηκε για πεναλτι που δεν του δοθηκε στο δευτερο μερος.

Η διαιτησια του αγωνα ηταν των Ατζαμιδακη,Τετραγωνη,Μιλτση.

ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ(Σακης Δημτσουδης) Δομουκτσιδης Χατζηδακης Φουρεραι(46' Ουρουτσι)Σερετης Βερβελης Τσατσης Λιτοβολης Μουρατιδης Μαμμης Χαρμανας Ρομαντζης( 82' Κερτος) 

Μ.ΑΛ.ΑΡΣΕΝΙΟΥ ( Κωστας Αλεξανδριδης) Καισιδης Σασαριδης Αργυροπουλος Γεωργιαδης Καρυπιδης Γιαννελης Καραφουλιδης Κων/νιδης Κωνσταντακος Τσαουσης Γκοτζαμανιδης.

ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ
 
 
 



 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *