Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Γ' Εθνική: Κοιτάζει ψηλά ο Φούφας, 2-0 τον Αλμωπό Αριδαίας [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Φούφας ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση του στο 2ο μέρος κέρδισε 2-0 την Αριδαία



Τα αποτελέσματα:

Φ.Α.Ο. Καμπανιακός Α.Ο. Καρδίας 5 2
Απόλλων Παραλιμνίου Α.Σ. Εορδαϊκός 2007 2 2
Α.Σ. Νέστος Χρυσούπολης Δόξα Προσκυνητών 2 1
Γ.Σ. Δόξα Δράμας Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς 2 4
Νάουσα Φ.Α.Σ. Α.Π.Ε. Λαγκαδά 0 1
Α.Ε.Π. Βατολάκκου Ορφέας PUMA Ξάνθης Α.Ο. 0 2
Μακεδονικός Φούφα Αλμωπός Αριδαίας 2 0
Α.Ο. Καβάλα Ρεπό



Η επόμενη αγωνιστική:

Α.Ο. Καρδίας Α.Σ. Εορδαϊκός 2007


Δόξα Προσκυνητών Φ.Α.Ο. Καμπανιακός


Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς Απόλλων Παραλιμνίου


Α.Π.Ε. Λαγκαδά Α.Σ. Νέστος Χρυσούπολης


Ορφέας PUMA Ξάνθης Α.Ο. Νάουσα Φ.Α.Σ.


Αλμωπός Αριδαίας Α.Ο. Καβάλα


Μακεδονικός Φούφα Α.Ε.Π. Βατολάκκου


Γ.Σ. Δόξα Δράμας Ρεπό






Μπορεί να κοιτάει ψηλά ο Μακεδονικός Φούφα

Το δικαίωμα να κοιτάει ψηλά στο 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής απέκτησε ο Μακεδονικός Φούφα ο οποίος κέρδισε με 2-0 τον Αλμωπό Αριδαίας και σκαρφάλωσε έτσι στην 7η θέση της βαθμολογίας ενώ την προσεχή Κυριακή παίζει πάλι εντός με το Βατόλακκο και μπορεί να ανέβει και άλλο.


Στο πρώτο ημίχρονο ο Φούφας φάνηκε επηρεασμένος από την απραξία των 3 εβδομάδων και έτσι έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους χωρίς όμως να απειληθεί ιδιαίτερα.

Στην επανάληψη με όπλο τη πολύ καλή φυσική του κατάσταση έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο με συνεχές πίεση σε όλο το γήπεδο και πετυχαίνοντας 2 πολύ ωραία τέρματα έφτασε στη δίκαιη νίκη.

Από την άλλη ο Αλμωπός που ίσως ψάχνει για προπονητή αφού ο κ. Τυριακίδης υπέβαλε τη παραίτηση του προσπάθησε κυρίως στο πρώτο μέρος ενώ στο 2ο δεν μπόρεσε να βρει διεξόδους προς την εστία του Παπαδόπουλου και για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι δεν πήρε καλό βαθμό απόδοσης.



Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία του κ. Πολυχρονίου (Σ.Δ. Καστοριάς) που είχε βοηθούς τους Μωυσιάδη (Σ.Δ. Γρεβενών) και Πρεσπάρη (Σ.Δ. Καστοριάς). Έδειξε κίτρινες στους Κεσκιλίδη, Τοπάλη, Ζαρογιάννη. Παπαζούδη.



Φάσεις-γκολ



Στο 27ο ο Διαμαντίδης εκτέλεσε φάουλ η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, στη γραμμή και απομάκρυνε ο Παπαδόπουλος.

Δύο λεπτά μετά ο Τοπάλης εκτέλεσε κόρνερ οι αμυντικοί δεν έδιωξαν σωστά η μπάλα στρώθηκε στο Κεσκιλίδη που σούταρε άσχημα για να μπλοκάρει ο Μένιος.

Στο 33ο ο Τσικόπουλος έφυγε μόνος του αλλά μπαίνοντας στη μεγάλη επιχείρησε να σουτάρει αλλά κόντραρε σωτήρια ο Παπαζούδης.

Στο 40ο ο Τσιρλίδης σέντραρε ο Σιδηρόπουλος στόπαρε τη μπάλα μέσα στη περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε έξω.

Στο 71ο ιδανική αντεπίθεση για τον Μακεδονικό με το Τσικόπουλο από αριστερά να βγάζει σέντρα ακριβείας για το κεφάλι του Κεσκιλίδη που με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο 80ο νέα πολύ ωραία συνεργασία για το Φούφα με το Δούφα να βγάζει παράλληλα τη σέντρα για το Τσικόπουλο που με πλασέ έκανε το τελικό 2-0.


Μακεδονικός Φούφα: Παπαδόπουλος, Κοπατσάρης, Σιδηρόπουλος, Πιριτζάους, Τζουβάρας,
Χ΄Ρούμπης (90ο Παπουτσίδης), Τσικόπουλος (83ο Κυβρακίδης), Τσόμπο, Τοπάλης, Χάιτας (74ο Δούφας). Κεσκιλίδης.

Αλπωμός Αριδαίας: Μένιος, Μιχαηλίδης, Τσιρλίδης (57ο Παντελίδης), Ζαρογιάννης, Παπαζούδης, Κοβάτσης, Διαμαντίδης, Σιδηρόπουλος (57ο Ελευθεριάδης Γ.), Καραγιάννης, Ελευθεριάδης Λαζ. (85ο Σιδώνης), Ελευθεριάδης Θεοδ.








ΠΗΓΗ: e-ptolemeos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *