Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Επίδομα ενοικίου: Εγκρίθηκε η 16η δόση - Πόσοι είναι οι δικαιούχοι

Δημοσιεύθηκε στη διαύγεια η απόφαση για την πίστωση των χρημάτων στους δικαιούχους της ΙΣΤ δόσης (16ης) για το επίδομα ενοικίου.


Η πληρωμή αναμένεται να γίνει πριν τα Χριστούγεννα, με πιθανή ημερομηνία την 23η Δεκεμβρίου, όπως και στην κάρτα σίτισης.

Συγκεκριμένα η απόφαση αναφέρει:

"Εγκρίνουμε τη μεταφορά πίστωσης 2.177.187,66 ευρώ (δύο εκατομμύρια εκατόν εβδομήντα επτά χιλιάδες εκατόν ογδόντα επτά ευρώ και εξήντα έξι λεπτά) ως δέκατη έκτη δόση του επιδόματος ενοικίου στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης» για 17.411 (δεκαεπτά χιλιάδες τετρακόσιους έντεκα) δικαιούχους του προγράμματος".

 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *