Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Β' ΕΚΑΣΚΕΜ: ΠΑΟΚ Αλμωπίας-Φίλιππος Ν.Πέλλας 74-71 [ΒΙΝΤΕΟ]


Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας με εντός έδρας επιτυχία απέναντι στον φιλόδοξο Φίλιππο Ν.Πέλλας.


Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι καταφέρνοντας να πάρουν απ'το 1ο δεκάλεπτο τα ηνία με διαφορές εως και τους 9πόντους,όσους έκλεισε και το δεκάλεπτο(15-24).


Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έδειξαν αντίδραση στο 2ο δεκάλεπτο,πίεσαν σε όλο το γήπεδο και με σερί 13-2 πέρασαν για 1η φορά μπροστά(28-26) γιανα κλείσει το ημίχρονο στο +6 για τους γηπεδούχους.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε όπως έκλεισε το 1ο,με τους γηπεδούχους να αυξάνουν συνεχώς τη διαφορά φτάνοντας ως και το +9(55-46).Στο 4ο και τελευταίο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ χαλάρωσε,έκανε λάθη στην επίθεση και έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να περάσουν μπροστά στο σκορ και να κάνουν το 68-71 με 30'' ν' απομένουν για τη λήξη,παρόλα αυτά ο Σαρακινλής είχε άλλη άποψη και με 2 απανωτά τρίποντα έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας ξανα πάτησε κορυφή ενώ ο Φίλιππος υποχώρησε στην 5η θέση αλλά η εμφάνιση του έδειξε οτι αξίζει να είναι πιο ψηλά.


Καλή η διαιτησία των Εκίζογλου και Θεοδωρίδη.


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:1o (15-24),2o (42-36),3o (60-52),4o (74-71)



ΠΑΟΚ Αλμωπίας(Ουρτζάνης):Γρηγοριάδης  3,Μπάτσος  8,Λιούγκας  11
(1),Τσαμτσίδης,Αβραάμ,Σαρακινλής  25(4),Παπαγεωργίου  5(1),Καλαϊτζής  4,Τριανταφύλλου  18(1),Αμπατζιάδης ,Βαρδάρης

Φίλιππος Ν.Πέλλας(Κοκονας-Δημητριάδης):Στανιτσίδης,Φαρδέλας ,Πατσος  8,Περπερίδης  25(1),Σατραζάνης  10,Οικονομόπουλος,Τσακμάκης  2,Παπαμανώλης  2,Δημτσιουδης,Καφετζάκης  10,Χερκελετζής  12


Δείτε τα τελευταία λεπτά του αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia:













ialmopia.gr

4 comments:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TAKH TA KARFOSES TA TRIPONTAKIA SOY RE THIRIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η ομάδα φέτος πάει για την άνοδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *