Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Με εμφάνιση Πρωταθλητή ο Εδεσαικός πέρασε από το Μάνδαλο

Για 2η συνεχόμενη αγωνιστική ο Εδεσσαικός μετέτρεψε ένα ντέρμπυ κορυφής σε περίπατο με το εμφατικό 0-4 επί της Δόξας Μανδάλου και με βάσει την εικόνα που παρουσιάζει τον τελευταίο μήνα προβάλλει δίκαια ως το το αδιαφιλονίκητο φαβορί πλέον για την κατάκτηση του φετινού τίτλου της Α1 ακόμα και απευθείας με διαφορά δηλαδή 5 και πλέον βαθμών από την κανονική περίοδο.



Η επιστροφή του Βαγγέλη Μεταξά , όπως είχε επισημανθεί πολλάκις θα ήταν καθοριστική και αυτό αποδικνύεται περίτρανα στην πράξη αφού ο σπουδαίος 21 χρονος μεσοεπιθετικός από το παιγνίδι με την Καλή όταν και επανήλθε από τραυματισμό έχει να επιδείξει 2 γκολ εναντίον της Καλής, 1 γκολ και 1 ασίστ με τις Αμπελιές, 2 γκολ στο ντέρμπυ με την Πέλλα και το φοβερό χθεσινό χατ-τρικ οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του σε 4 διαδοχικές νίκες και την μονιμοποίησή της στην 1η θέση.

Παράλληλα ο Εδεσσαικός παίρνει πλέον σημαντική βοήθεια από την (υπερ)πληρότητα του υλικού που διαθέτει σε όλες τις γραμμές και θέσεις , αφού στο χθεσινό ντέρμπυ πέρασαν απαρατήρητες απουσίες όπως του τραυματία Απόστόλου κάτω από τα δοκάρια (έπαιξε ο Βόλτσης) , του Παπαηλία στο κέντρο της άμυνας(προτιμήθηκε το δίδυμο Ουζούνης,-Κούμπους) και των Καράμπελα -Ταουσιάνη μεσοεπιθετικά , οι οποίοι ήταν βασικόι με την Πέλλα και δεν χρησιμοποιήθηκαν χθες αλλά οι αντικαταστάτες τους (Προύντσης) ήταν ισάξιοι και σκόραραν.

Καθοριστικά για την έκβαση της 1ης θέσης θα είναι σίγουρα και τα επερχόμενα μαζικά ντέρμπυ των 3 τελευταίων αγωνιστικών του α γύρου (Εξαπλάτανος-Μάνδαλο, Μάνδαλο-Μαυροβούνι,Μάνδαλο-Πέλλα, Απόλλων-Εδεσσαικός, Μαυροβούνι-Πέλλα, Εξαπλάτανος-Απόλλων) όπου ο Εδεσσαικός έχοντας λιγότερη δουλειά , έαν κάνει το "3χ3" και ευνοηθεί από τα άλλα αποτελέσματα , θα στεφτεί σίγουρα "πρωταθλητής χειμώνα" και ίσως με διαφορά ανώτερη του φετινού ορίου(4) για την απευθείας κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου.




Αναρτήθηκε από ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΔΟΒΙΤΗΣ  | anonym-filathlos.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *