Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Ανοίγει ο δρόμος για ενίσχυση του ΕΚΑΒ στην Αριδαία - Προκηρύχθηκαν 3 θέσεις για την Πέλλα

Γιάννης Σηφάκης: Ανοίγει ο δρόμος για την ενίσχυση του ΕΚΑΒ στην Αλμωπία 
 
Προκηρύχθηκε πρόσληψη 3 μονίμων ΕΚΑΒιτών στην Έδεσσα που θα επιτρέψουν αντίστοιχα την απόσπαση τριών από Έδεσσα σε Αριδαία Συνάντηση του βουλευτή με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Κώστα Καρακατσιανόπουλο Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη πρόσληψης ΕΚΑΒιτών σε όλη την χώρα. Για την Πέλλα προβλέπονται τρείς θέσεις στην Έδεσσα. 
 
Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Κώστας Καρακατσιανόπουλος σε συνάντηση του με τον βουλευτή τον ενημέρωσε ότι με την ολοκλήρωση της πρόσληψης των τριών ΕΚΑΒιτών στην Έδεσσα θα καταστεί δυνατή η απόσπαση τριών ΕΚΑΒιτών από Έδεσσα προς Αριδαία που μαζί με τους 5 οδηγούς του Κ.Υ. Αριδαίας θα καλύψουν την Αλμωπία με ασθενοφόρα που θα έχουν την έδρα τους στο Κ.Υ. Αριδαίας. Η κυβέρνηση υλοποιεί την δέσμευση της για την επίλυση του εξαιρετικά σημαντικού και δίκαιου αιτήματος όλων των πολιτών της Αλμωπίας. Οι σχετικές διαδικασίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν τους προσεχείς μήνες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *