Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Β' ΕΚΑΣΚΕΜ: Αετός Κιλκίς - ΠΑΟΚ Αλμωπίας 65-55 [ΒΙΝΤΕΟ]

IALMOPIA LIVE: Μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής της τελευταίας αγωνιστικής ο Αετός Κιλκίς αφήνοντας τον ΠΑΟΚ Αλμωπίας στη 2η θέση.


Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά απ' το 1ο λεπτό πιέζοντας σε όλο το γήπεδο. Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ στο 1ο δεκάλεπτο κατάφερνε να βρει λύσεις με μακρινά σουτ να προηγείται μέχρι το 10-11, για να κλείσει το δεκάλεπτο στο 19-19. Ο Αετός συνέχισε την πίεση και στο 2ο, με τους φιλοξενούμενους να μη βρίσκουν λύσεις πια καθώς υπήρχε και η απουσία του οργανωτή τους Τριανταφύλλου, πράγμα που οδήγησε τον ΠΑΟΚ να πετύχει μόλις ένα καλάθι και 3 βολές στο δεκάλεπτο και η διαφορά να εκτοξευθεί στο +13 (38-25).

Στο 2ο ημίχρονο και με την εισοδο του Τριανταφυλλου η ομάδα της Αριδαίας έφερε το ματς στα μέτρα της, μείωνε συνεχώς τη διαφορά μέχρι και τα μέσα του 4ου δεκαλεπτου και το 52-49. Σ εκείνο το σημείο έγιναν συνεχόμενα λάθη και αρκετές χαμένες βολές με αποτέλεσμα η ομάδα του Κιλκίς να ξανά αυξήσει τη διαφορά και να πάρει το ροζ φύλλο.

Καλή η διαιτησία των Ταρενίδη Κ. και Χρυσάφη Στ.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:1o(19-19),2o (38-25),3o (52-41),4o (65-55)


Aετός Κιλκίς(Μπαχταλιάς):Ανανιάδης 5, Αραβίδης, Βαϊτσούδης 17, Ιατρού 2, Λιάπης 20 (2), Λούπος 3, Μανδράς 3, Μαργαριτίδης, Νταμοτσίδης 2, Σιδηρόπουλος, Τρυπίλλας 4, Φιλιππίδης 9

ΠΑΟΚ Αλμωπίας(Ουρτζάνης): Γρηγοριάδης, Παπαγεωργίου 6, Λιούγκας 10(2), Τσαμτσίδης, Αβρααμ, Σαρακινλής 24(5), Γλαπατζής, Καλαϊτζής 6, Τριανταφύλλου 1, Αμπατζιάδης  10(2), Βαρδάρης 




Δείτε το βίντεο του αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia:









ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *