Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Ανακατασκευή περίφραξης και διαμόρφωση του αύλειου χώρου στο Νηπιαγωγείο Γαρεφείου

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις του Δήμου Αλμωπίας στα σχολεία και ο τελικός απολογισμός θα είναι αυτός που θα αναδείξει τη διαφορά.

Συγκεκριμένα, υλοποιήθηκε το έργο που περιελάμβανε την ανακατασκευή της περίφραξης και τη διαμόρφωση του αύλειου χώρου στο Νηπιαγωγείο Γαρεφείου. Ένα έργο απαραίτητο, αν αναλογιστεί κανείς ότι η περίφραξη είχε παρουσιάσει ρωγμές και ήταν άκρως επικίνδυνη για την ασφάλεια των μαθητών.

Οι εκτελεσθείσες εργασίες στοίχισαν 11.000 ευρώ από την ΣΑΤΑ Σχολικών, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 12.000 ευρώ. Θα ακολουθήσει συμπληρωματική μελέτη για να ολοκληρωθεί η παρέμβαση.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Οι τακτικές επισκέψεις μας στις σχολικές μονάδες, οδηγούν στην επίλυση σημαντικών και χρόνιων προβλημάτων όπως είναι αυτό που αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια το Νηπιαγωγείο Γαρεφείου. Υπήρχε πλέον σοβαρός κίνδυνος για την ασφάλεια των μαθητών και ήταν επιτακτική η ανάγκη για την υλοποίηση αυτής της παρέμβασης. Στόχος μας είναι η αρτιότητα στην κατασκευή όλων των έργων που υλοποιούμε, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην αισθητική τους εικόνα».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *