Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Μακεδονικός Έδεσσας - Αστραπή Ζέρβης 2-2

Ισόπαλες αναδείχθηκαν οι ομάδες του Μακεδονικού Έδεσσας και της Αστραπής Ζέρβης στον αγώνα που έκλεισε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.
 

Οι βυσσινί έχοντας άκρως νεανική σύνθεση (7 παίκτες κάτω των 18) έπιασαν υψηλή απόδοση και είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού αλλά οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και στις 2 φάσεις που δημιούργησαν. Μόλις στο 16' ο Μακεδονικός άνοιξε το σκορ με τον Λατίφι σε κενή εστία, ύστερα από δυνατό σουτ του Τζηκόπουλου που σταμάτησε στο δοκάρι. Ο Καλογιάννης με ωραία εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι στο 27'. Στο 35', σε μια φάση όπου αρχικά ο Γιόντης σταμάτησε τον Κιουτσούκη Πετ. σε τετ-ατέτ διώχνοντας σε κόρνερ, με την εκτέλεσή του ο Παπαδόπουλος από κοντά ισοφάρισε. Στο 40' ο βοηθός Δινάκης λανθασμένα ακύρωσε γκολ του Τζηκόπουλου ως οφσάιντ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να τελειώσουν το αγώνα και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 48' με τον Λατίφι αλλά το σουτ του απέκρουσε ο Γιαννακίδης. Αντίθετα, στο 55' ο Τζήγκας εκμεταλλεύτηκε ασυνεννοησία Πέτκου-Χαραλάμπους και με φοβερό σουτ στο απέναντι "Γ" δεν άφησε περιθώρια στον Γιόντη γράφοντας το 1-2. Οι βυσσινί αντέδρασαν άμεσα και στο 58' ο Τζηκόπουλος κέρδισε πέναλτι από τον Κιουτσούκη Παντ. και ο Καλογιάννης ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 2-2. Στην συνέχεια ο Μακεδονικός πίεσε αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ που θα του έδινε την νίκη και τους 3 βαθμούς στην μάχη για την σωτηρία. 

Μακεδονικός Έδεσσας (Πεχλιβάνης): Γιόντης, Πέτκος, Τζηκόπουλος, Χαραλάμπους, Περδικόπουλος, Στανίσης, Μαδεντζόγλου, Καλογιάννης, Καράχατζης, Λατίφι (83' Πατετσίνης), Κουκουλής.

Αστραπή Ζέρβης: Γιαννακίδης, Κιουτσούκης Παντ., Κιουτσούκης Πετ., Τζίγκας, Παπαδόπουλος, Μέγκας, Δάγγας, Τζήγκας, Πλατσιώτας, Γιάγκου, Κιτσούκης (66' Καραμήτσος).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *