Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

IALMOPIA LIVE: ΠΑΟΚ Αλμωπίας - Ίκαροι Γιαννιτσών 57-73 [ΒΙΝΤΕΟ]

Με μεγάλες νίκες σε πολύ σημαντικά παιχνίδια ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική για την Β' ΕΚΑΣΚΕΜ και το πρωτάθλημα παίρνει φωτιά! Το Σάββατο ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας δεν τα κατάφερε και γνώρισε την 3η ήττα του από την ταλαντούχα-νεανική ομάδα των Γιαννιτσών.


Δείτε τα αποτελέσματα που βάζουν φωτιά στο πρωτάθλημα:

ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ - ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 59-73
ΑΟ ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ Ν.ΣΑΝΤΑΣ - ΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΣΠΡΟΥ 75-73
ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ - ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ 63-55
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ - ΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ 52-34



Ήταν ένα πολύ έντονο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Ένας αγώνας με συνεχή ρυθμό, δυνατές άμυνες και η νίκη κρίθηκε στα τελευταία λεπτά. ΠΑΟΚ και Ίκαροι είχαν από 2 καλά δεκάλεπτα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο 1ο και έκαναν τη διαφορά στο 4ο με +24, ενώ ο ΠΑΟΚ βρήκε ρυθμό και λύσεις στην επίθεση στο 2ο και 3ο δεκάλεπτο με +4 και +3 αντίστοιχα. Το ματς όμως κρίθηκε στα τελευταία λεπτά καθώς η ομάδα ξέμεινε από δυνάμεις και κατέρρευσε πετυχαίνοντας μόλις 8 πόντους ενώ δέχτηκε 24π. Συγχαρητήρια στη νεανική ομάδα των Γιαννιτσών για την εμφάνιση της.


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ

1ο (17-13), 2ο (31-34), 3ο (49-49), 4ο (57-73)



ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Πολύ καλή η διαιτησία των Μητώνα - Μπόιτση



ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (Ουρτζάνης) Μπάτσος 13(1), Λιούγκας 5(1), Σαρακηνλής 10(2), Αβρααμ 3(1), Καλαϊτζής 6, Τριανταφύλλου 20(3), Παπαγεωργίου, Βαρδάρης


ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Ντουβαλέτης) Ντιουδης 8, Βελισκακης, Σπουτης 15(1), Μισσιώνης 9(1), Χαζημωυσης 4, Θωμαϊδης, Μπέρμπερι 16(1), Αχατλης, Τσιούπλης, Τσέλα 4, Καζάκης 17



Δείτε τον αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia:






ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *