Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Κοπή πίτας από τον Μ.Σ. Εξαπλατάνου "Μενέλαος Λουντέμης"

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Μορφωτικού
Συλλόγου Εξαπλατάνου "Μενέλαος Λουντέμης",

Σας προσκαλούμε στην καθιερωμένη κοπή πίτας, ως είθισται στην αρχή κάθε νέου έτους! Ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί με ζεστασιά και κέφι υψώνοντας τα ποτήρια μας εις υγείαν ημών και όλου του κόσμου ευχόμενοι σε μία ευλογημένη χρονιά.

Σας περιμένουμε στο χωριό μας, στο μεζεδοπωλείο Μπούκοβο την Κυριακή 22 Ιανουαρίου. Πάρτε τις οικογένειες, τους φίλους, τις παρέες σας και ελάτε να κλείσουμε τις γιορτές παρέα. Οι σούβλες θα έχουν μπει από νωρίς στα κάρβουνα και τα ηχεία θα ζεσταίνονται...κοντά μας θα είναι οι αγαπημένοι μας Νίκος και Σταυρούλα που θα μας διασκεδάσουν με τον τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουν!

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και το μενού της αποκλειστικής δικής σας επιλογής. Μοναδική απαραίτητη προυπόθεση η διάθεση για να περάσουμε καλά! Οσοι επιθυμείτε μπορείτε να κλείσετε τραπέζι στο κατάστημα.

Καλώς να ορίσετε!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *