Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Πρόσκληση Δήμου Σκύδρας για συμμετοχή στο σεμινάριο «Αναζήτηση εργασίας»

Ο Δήμος Σκύδρας σε συνεργασία με τη Βιβλιοθήκη των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα- Λιναρδάτου προσφέρει δωρεάν διήμερο σεμινάριο στον τομέα της αναζήτησης εργασίας. Σκοπός του είναι η ικανοποίηση, στο μέτρο του δυνατού, της ανάγκης των ανέργων για υποστήριξη και καθοδήγηση στις εξαιρετικά δύσκολες συγκυριακές κι ανταγωνιστικές συνθήκες που επικρατούν στην αγορά εργασίας. 
 
Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε άτομα που βρίσκονται στο στάδιο αναζήτησης εργασίας κι ενδιαφέρονται ν΄ αποκτήσουν τις κατάλληλες γνώσεις (στρατηγική καριέρας & εύρεση ευκαιριών εργασίας, εργαλεία αναζήτησης εργασίας, συνοδευτική επιστολή- cover letter, βιογραφικό σημείωμα-CV, συνέντευξη εργασίας-interview), προκειμένου να διεκδικήσουν με αξιώσεις μια θέση στην αγορά εργασίας. Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα υλοποιείται με μεγάλη επιτυχία, από την άνοιξη του 2013 στη βιβλιοθήκη των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου, σε βιβλιοθήκες της Ελλάδας και σε σχολεία δεύτερης ευκαιρίας, με συντονίστρια την Κατερίνα Κεράστα, στέλεχος της Κεντρικής Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί, με εισηγήτρια την Έλλη Τσαΐρη, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας, κατά τις ακόλουθες ημερομηνίες: Δευτέρα 23 & Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017 κι ώρα 18:00’-20:00΄. Αιτήσεις - Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 κι ώρα,14:30΄. Το έντυπο της αίτησης –δήλωσης χορηγείται από το Δήμο Σκύδρας και θα χρειαστεί να συνοδεύεται απ΄ αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας. 
 
Στις συμμετέχουσες -οντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες και κατάθεση αιτήσεων - δηλώσεων συμμετοχής οι ενδιαφερόμενες 
– νοι μπορούν ν΄απευθύνονται στα στελέχη του Δήμου Σκύδρας: 
 
Ελένη Παπαδοπούλου:2381351960,ΙγνάτηΚαραπαναγιώτη:2381351886 και Δημήτρη Αλεξανδρίδη: 2381351802.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *